Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki ennyire odafigyel a...

Mindenki ennyire odafigyel a spórolásra?

Figyelt kérdés

Nekem enyhén szólva túlzásnak tűnik sok minden innen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2009. okt. 27. 12:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
75%

13:57!

Nem fizetek csatornadíjjat, sosem lett belejentve csak bekötötték!

Ja, semmilyen biztosítást nem kötök, még kötelezőt se, így marad pénzem fogyó alkatrészre a kocsihoz és nekem ez jelenti a biztonságot, nem vmi cetli amit aláirkált tökömtudja milyen biztositási igazgató!!

Hol lakol te, pusztaszentborzastón hogy bekötik a csatornát aztán papíron nincs nyoma?? :DD A kötelező biztosítás meg azért KÖTELEZŐ, mert ha nem fizeted, akkor rádverik később, illetve ha balesetet okoznak neked , akkor pluszba viheted az autót a limlomoshoz, mert amíg a másiknak lehet biztosítása, neked nincs. Meg igazság szerint, ha te okozol balesetet jól megsz.vatod azt, akinek meg van biztosítása...

A netet csak akkor lehet lopni, ha közös a kábel (magyarán előre meg van beszélve a falszomszédddal hogy osztjátok a netet) Bluval sem lehet, mert kódot kér hozzá.

2009. okt. 27. 14:20
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

így szól és jól szól! :)

nem tudom megmagyarázni, de sokkal jobb rosszul járni valamiben, ha tudod, hogy becsületes voltál, mint fordítva.

2009. okt. 27. 14:22
 33/46 anonim ***** válasza:
52%

14:15

A késedelmi kamat mértéke törvényileg le van szabályozva, nem fizettethetnek többet a banki alapkamat tudomisén hányszázalékának törtrészénél...

A lényeg annyi hogyha késel kb 20 napot vagy akár 1 hónapot akkor kb 100 forinttal fizetsz többet...

Nem összeg...

Az a százas nekem megér annyit hogy annyi vizet használjak amennyit kell meg megvegyem azt amit megkívánunk és még telne is rá!

Apró örömök nélkül mit ér az élet?

2009. okt. 27. 14:23
 34/46 anonim ***** válasza:
41%

Pest megyében élek, a csatorna 14 évvel ezelőtt lett bekötve kb háromnegyed óra alatt egy kis plussz piáért a melósoknak :)

Az előző kocsimra sem fizettem biztosítást ugyanis ki szoktam vonatni és úgy mászkálok vele!!

De ha épp nincs kivonva sem fizetem, eddig még nem volt gond amikor eladtam..

Rendőr eddig az 5 év alatt kb 2x igazoltatott pedig keresztül kasul járom pestet, volt hogy a zöld is le volt járva mégse foglalkozott vele..

Nem is csodálom azért a fizetésért amit kapnak, az is tök megalázó !

2009. okt. 27. 14:30
 35/46 anonim ***** válasza:
89%

A 13:05-ös vagyok.

A kérdezönek - Németországban élek már hosszabb ideje a férjemmel együtt, mindeketten diplomás mérnökök vagyunk.

A 13:41-esnek: nema panelesekre gndoltama fütésnél, de ha olvasd a kérdéseket/válaszokat, a legtöbben akkor is fütenek ész nélkül, ha lenne lehetöségük szabályozni.

Egyébként az ilyenek nem feltétlen csak a saját pénz miatt célszerü spórolni, a környezetvédelemre is kell gondolni.

2009. okt. 27. 14:31
 36/46 anonim ***** válasza:
64%

14:31

Na pont a németek gondolnak a környezetvédelemre amikor bálaszámra hordják be a szemetet meg az osztrákok szemétégetőt építtenek a fertő-tó mellé !!!!

Én szégyenleném reklámozni hogy németben kell élnem!!

2009. okt. 27. 14:38
 37/46 anonim ***** válasza:
95%

Én írtam a 12:40-est. Köszi a dícséretet,így tanultuk mamaámtól. Az iróniát nme találtam meg, mire érted.

Nagyon kíváncsi vagyok, megírnád, melyik rész az?

(Nem a pisi vár a vízre, hanem a víz a pisire.A cipőt tényleg szeretjük, a talpa lyukas ugyan, de nem javítható. Tett a leány rá ragtapaszt, s jól megy a ruhájához. Neki az a lényeg. Én meg megvarrtam magamnak, mert a cipész "nem tudja" De ezeket azért hordjuk rongyolódásig, mert nagyon jók-voltak, s sajnáljuk)

2009. okt. 27. 15:16
 38/46 anonim ***** válasza:
74%

Látod a billentyűzeten is spórolunk, pedig azon már lehet nem kellene!

Előző.

2009. okt. 27. 15:22
 39/46 anonim ***** válasza:
92%

Hetente sütök pizzát vagy kelt tésztát, így aznap nem a drága kenyér fogy.

A 100 ft-os boltban vettem evőalátét bambuszt, ebből lett a kádkilépő, s a falikép.

Nem látogatjuk szegéy távolabbi rokonainkat.

Anyámékat se, de ők ideutaznak hozzánk. "

nekem ezek hangzottak egy kicsit ironikusnak, de ha nem az, akkor semmi gond :)

2009. okt. 27. 15:24
 40/46 anonim ***** válasza:
90%
Még előző vagyok, mindig. Ha lefolyatnám a vizet a lefolyón, meg új ruhákra költeném, nem jutna iskolára meg egyetemre. Így sem tudunk félretenni egy fillért sem.
2009. okt. 27. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!