Mindenki ennyire odafigyel a spórolásra?
Nekem enyhén szólva túlzásnak tűnik sok minden innen.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
13:57!
Nem fizetek csatornadíjjat, sosem lett belejentve csak bekötötték!
Ja, semmilyen biztosítást nem kötök, még kötelezőt se, így marad pénzem fogyó alkatrészre a kocsihoz és nekem ez jelenti a biztonságot, nem vmi cetli amit aláirkált tökömtudja milyen biztositási igazgató!!
Hol lakol te, pusztaszentborzastón hogy bekötik a csatornát aztán papíron nincs nyoma?? :DD A kötelező biztosítás meg azért KÖTELEZŐ, mert ha nem fizeted, akkor rádverik később, illetve ha balesetet okoznak neked , akkor pluszba viheted az autót a limlomoshoz, mert amíg a másiknak lehet biztosítása, neked nincs. Meg igazság szerint, ha te okozol balesetet jól megsz.vatod azt, akinek meg van biztosítása...
A netet csak akkor lehet lopni, ha közös a kábel (magyarán előre meg van beszélve a falszomszédddal hogy osztjátok a netet) Bluval sem lehet, mert kódot kér hozzá.
így szól és jól szól! :)
nem tudom megmagyarázni, de sokkal jobb rosszul járni valamiben, ha tudod, hogy becsületes voltál, mint fordítva.
14:15
A késedelmi kamat mértéke törvényileg le van szabályozva, nem fizettethetnek többet a banki alapkamat tudomisén hányszázalékának törtrészénél...
A lényeg annyi hogyha késel kb 20 napot vagy akár 1 hónapot akkor kb 100 forinttal fizetsz többet...
Nem összeg...
Az a százas nekem megér annyit hogy annyi vizet használjak amennyit kell meg megvegyem azt amit megkívánunk és még telne is rá!
Apró örömök nélkül mit ér az élet?
Pest megyében élek, a csatorna 14 évvel ezelőtt lett bekötve kb háromnegyed óra alatt egy kis plussz piáért a melósoknak :)
Az előző kocsimra sem fizettem biztosítást ugyanis ki szoktam vonatni és úgy mászkálok vele!!
De ha épp nincs kivonva sem fizetem, eddig még nem volt gond amikor eladtam..
Rendőr eddig az 5 év alatt kb 2x igazoltatott pedig keresztül kasul járom pestet, volt hogy a zöld is le volt járva mégse foglalkozott vele..
Nem is csodálom azért a fizetésért amit kapnak, az is tök megalázó !
A 13:05-ös vagyok.
A kérdezönek - Németországban élek már hosszabb ideje a férjemmel együtt, mindeketten diplomás mérnökök vagyunk.
A 13:41-esnek: nema panelesekre gndoltama fütésnél, de ha olvasd a kérdéseket/válaszokat, a legtöbben akkor is fütenek ész nélkül, ha lenne lehetöségük szabályozni.
Egyébként az ilyenek nem feltétlen csak a saját pénz miatt célszerü spórolni, a környezetvédelemre is kell gondolni.
14:31
Na pont a németek gondolnak a környezetvédelemre amikor bálaszámra hordják be a szemetet meg az osztrákok szemétégetőt építtenek a fertő-tó mellé !!!!
Én szégyenleném reklámozni hogy németben kell élnem!!
Én írtam a 12:40-est. Köszi a dícséretet,így tanultuk mamaámtól. Az iróniát nme találtam meg, mire érted.
Nagyon kíváncsi vagyok, megírnád, melyik rész az?
(Nem a pisi vár a vízre, hanem a víz a pisire.A cipőt tényleg szeretjük, a talpa lyukas ugyan, de nem javítható. Tett a leány rá ragtapaszt, s jól megy a ruhájához. Neki az a lényeg. Én meg megvarrtam magamnak, mert a cipész "nem tudja" De ezeket azért hordjuk rongyolódásig, mert nagyon jók-voltak, s sajnáljuk)
Látod a billentyűzeten is spórolunk, pedig azon már lehet nem kellene!
Előző.
Hetente sütök pizzát vagy kelt tésztát, így aznap nem a drága kenyér fogy.
A 100 ft-os boltban vettem evőalátét bambuszt, ebből lett a kádkilépő, s a falikép.
Nem látogatjuk szegéy távolabbi rokonainkat.
Anyámékat se, de ők ideutaznak hozzánk. "
nekem ezek hangzottak egy kicsit ironikusnak, de ha nem az, akkor semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!