Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,
Figyelt kérdés
közöltem vele,hogy megcsináltatok egy dns-tesztet mert maszekban ugy tudom olcsóbb kb 40000-ft és ha az enyém akkor megbeszélünk egy összeget ügyvédnél lefektetjük a dolgot de ő csak peres uton hajlandó szóba állni velem,nem tudom mi tévő legyek.Várom a véleményeket az ilyen "anyáról"és mégis mit tehetek ilyenkor?2013. aug. 11. 19:56
71/78 anonim válasza:
51.
Ne haragudj az apádra, ha egyszer nem akart téged, miért is akarnál rosszat neki, miért akartad volna arra kényszerítni, hogy apáskodjon feletted?
Ha egy férfi nem akarja a gyerekét, nem tiszteli a gyerekének anyját, csak lenézi, akkor jobb, ha nem látja őket többé, mert úgy sosem heged be a seb a szívén, amit a nő okozott neki. Mindig felszakad majd, hogy hogy el lett kaszálva egy életre, akárhányszor csak látja a gyerekét, mindig erre emlékezteti majd, csak felzaklatja.
Akkor már sokkal jobb, ha nem törődik velük. Ami kötelező, azt fizeti, a többit meg intézze az anya. Amit főzött, egye meg!
73/78 anonim válasza:
Dehogy. Viccnek gondolta. Hahahahahahahahahahahahahaha. Barom.
74/78 anonim válasza:
Van valamilyen fejlemény az ügyben?
75/78 anonim válasza:
Ha valóban tiéd a gyerek, és így pereskedtek meg harcoltok, annak a gyerek fogja egyedül meginni a levét.... :/ Tapasztalat... Ti le fogjátok tudni zárni előbb-utóbb, de a gyerek ha apa nélkül nő fel, vagy ha mostohaapa neveli fel, annál rosszabb nincs... Itt jön elő az, hogy amti ketten elrontanak, nem azok kapják a büntetést..
76/78 anonim válasza:
Mi lett a vége? Tiéd a gyerek?
77/78 anonim válasza:
Tiéd a gyermek? Hogy alakult az ügy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!