Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek abban az esetben...

Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,

Figyelt kérdés
közöltem vele,hogy megcsináltatok egy dns-tesztet mert maszekban ugy tudom olcsóbb kb 40000-ft és ha az enyém akkor megbeszélünk egy összeget ügyvédnél lefektetjük a dolgot de ő csak peres uton hajlandó szóba állni velem,nem tudom mi tévő legyek.Várom a véleményeket az ilyen "anyáról"és mégis mit tehetek ilyenkor?

2013. aug. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
72%

Kérdés hogy tudja e egyáltalán a másik pali hogy kaukfióka.

És kérdés hogy kakukfióka e.

Persze az is lehet hogy közösen tervelték ki az egészet.

Kéne egy gyerek mert csp jár utána de jobb lenne mástól mert akkor tartásdijjat is lehuzhatunk róla.

2013. aug. 11. 21:19
 42/78 anonim ***** válasza:
69%
Akkor te egy nem normális nővel feküdtél le és még óvszert sem húztál fel? Ugyanolyan hibás vagy mint ő. Nem szeretem amikor az ilyen jellegű dolgokban mindig a nőt hibáztatják. Nincs száz százalékos védekezés. Tabletta ha éppen hasmenése volt vagy valami nem ér semmit sem. Óvszer kiszakadhat stb. de ha én mint férfi egy alkalmi kapcsolatot kezdeményezek egy nővel (minden kapcsolat alkalmi amíg meg nem házasodik az ember, vagy élettársi kapcsolatot nem létesít, és biztosra mennek, hogy szeretnének babát) akkor húzok fel óvszert, mert az a biztos amit az ember saját maga megcsinál. Ha kiszakadna akkor lehet továbblépni, 72 órás tabletta stb.
2013. aug. 11. 21:20
 43/78 anonim ***** válasza:
21%
Anális szex kell s akkor nem lesz gyerek akkor se ha hasmenése van közben.
2013. aug. 11. 21:21
 44/78 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek léptem
2013. aug. 11. 21:27
 45/78 anonim ***** válasza:
59%

Itt mindenki két gumival védekezik,mert mivan ha az egyik kiaszakad? Egyértelműen védekeztek, az apa nem akarja a babát, az anyja nem akarja az apát. Biztos a kérdező a hibás tényleg...

Szerintem azért tette idézőjelbe az anya szót,mert aki azért szül egy gyereket,hogy két életet tönkretegyen az nem nevezhető anyának!

2013. aug. 11. 21:34
 46/78 anonim ***** válasza:
54%

Megélhetési szülő.

valami ilyesmi a hivatalos neve.

2013. aug. 11. 21:39
 47/78 anonim ***** válasza:
34%

Szerezz egy jó ügyvédet, és ha nem nyernél, jól szájba kell verni a nőt, mert kb ezt érdemelné.

Kb olyan értelmi szinten van, mint az itt válaszoló férjutáló nyanyák zöme...

2013. aug. 11. 21:43
 48/78 anonim ***** válasza:
39%

szenvedett már ez a nő eleget attól lett ilyen zakkant. csak ép nem máson kéne megbosszulnia.

azért kérdező ne menj törvénytelenségbe.

annyit nem ér hogy lesitteljenek.

2013. aug. 11. 21:45
 49/78 anonim ***** válasza:
65%

Annyira elgondolkoztató az itteni válaszok is, sokan írják miért nem húzott gumit ilyen alapon a nő miért engedte, hogy ne húzón gumit.

Igen elkorcsosult egy világ ahol természetes, hogy a párunkat átvágjuk főleg egy gyerekkel.

2013. aug. 11. 21:58
 50/78 anonim ***** válasza:
15%

A nő azért engedte hogy ne huzzon gomit mert pénz kellett neki.

A k urvánál 10 000 egy szex. ennél a nőnél kb 240 * 10 000 lesz a szex.

ill a 10 000 is lehet szorzódik.

lehet h 240 * 60 000 lesz a vége.

Kb.

Érthető h nem akart gumit.

2013. aug. 11. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!