Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek abban az esetben...

Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,

Figyelt kérdés
közöltem vele,hogy megcsináltatok egy dns-tesztet mert maszekban ugy tudom olcsóbb kb 40000-ft és ha az enyém akkor megbeszélünk egy összeget ügyvédnél lefektetjük a dolgot de ő csak peres uton hajlandó szóba állni velem,nem tudom mi tévő legyek.Várom a véleményeket az ilyen "anyáról"és mégis mit tehetek ilyenkor?

2013. aug. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
76%

"Nincs értelme a kéthetes apaságnak, ezt fogjátok már fel! Ha tegyük fel pár éves már a gyerek, mikor egy korábban stabil kapcsolat tönkremegy, és már kialakult a kölcsönös ragaszkodás, szeretet, akkor igen, érdemes továbbra is látogatni a gyereket, de így nem."

TÉNYLEG? Téged nem hagyott ott az apád így, mi?

Az enyém pont így gondolkodott és tönkretette az egész gyerekkoromat! Gondolj bele egy kicsit a gyerek helyzetébe, aztán okoskodjál!

2013. aug. 11. 22:02
 52/78 anonim ***** válasza:
10%
Fizetned kell mert jogod hogy tartsd a gyerekkel a kapcsolatot. Nem akarsz fizetni vagy mi? A fizud 20%at itelik majd meg gondolom kevesebbet akartal ajanlani neki azt akar birosagra menni meg ugy tisztabb azt be kell tartani. Nekem 3 aptól van gyerekem és ők is ki akartak bujni de fizetniük kell 20%okat . Az egyik meg 60 at fizet havonta mert ez a 10%a és úgy ítelete meg a bíróság hogy a másik10%ot startszámlára fizesse de az is a gyereké lesz tehat nem tudaz kibujni!
2013. aug. 11. 22:08
 53/78 anonim ***** válasza:
93%

na van itt egy tapasztaltabb fejőnő.

3 különböző pasit szerzett ( egytől max 50% jár de 3 tól több)

s nem is akármennyi ahogy halljuk

2013. aug. 11. 22:12
 54/78 anonim ***** válasza:
66%

max 60 lehet a tartásdij de kibumlizta a dupláját.

te kérdező még nem ismered a nőket. nézd meg jól ezt a mintapéldányt mert még lehet dolgod ilyenekkel.

2013. aug. 11. 22:14
 55/78 anonim ***** válasza:
6%

Gyerekek, mikor veszitek már észre, hogy a szokásos vasárnapesti kamuzós nőci nyitott kérdésére ugrottatok?

össze vissza kamuzik. A nyitójában még 1 hó napos volt a kapcsolat, utána meg 10 éves. DNS tesztről karattyol miközben az anya nem akarja az apát, de azért a bíróságon kér gyt, holott a pasi felajánlja.:DD

Szerintem ez az a nő aki állandóan az apaságtémát nyomja.

2013. aug. 11. 22:33
 56/78 anonim ***** válasza:
9%
Editke már megest te vagy az?:DD Ennyire már ne féltsd az örökséget:DD
2013. aug. 11. 22:36
 57/78 anonim ***** válasza:
97%
Helló!Nem azt írta h10éves volt a kapcsolat,hanem h.10éve ismeri!Én 17 éve ismerem a párom,viszont 8éve vagyunk együtt!A kettő nem ugyan az!
2013. aug. 11. 22:42
 58/78 anonim ***** válasza:
46%
Ez nem matematikai forum!
2013. aug. 12. 08:55
 59/78 anonim ***** válasza:
62%

A férfi a hibás. Aki egy nőben ennyire megbízik hogy nem védekezik az elég buta.

Harminc+/F

2013. aug. 12. 09:58
 60/78 anonim ***** válasza:
54%

Ennyi erővel nem csak gyerek de egy jó kis AIDS meg frankó haemofíliát is elkaphat bárki.

- A második nem fertőző.

2013. aug. 12. 09:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!