Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,
Az a baj az ilyen "férfi nem akarta a gyereket" kapcsolatoknál, hogy az egész kapcsolattartás hullámzó lesz, ez azért eléggé valószínűsíthető.
Pár kérdéssel lentebb is olvasni, hogy az apa megígérte, hogy látogatja,aztán csak évek múlva jelentkezik valami hatására fellobban benne egy szikra, hogy van neki egy rég elfeledett gyereke.
Egy ideig látogatja - így szokott lenni a forgatókönyv -, majd megint elfeledkezik róla, mert azért csak tüske neki, hogy akaratán kívül apa lett, meg a gyerekhez sem kötődik úgy, mintha vele lenne a mindennapjaiban.
Aztán csak hébe-hóba látogatja, vagy egy idő után egyáltalán nem. A gyerek lelki világa így csak felborul, "anyuka" meg tudja mondani, hogy látod milyen apád van.
Nincs ennek így értelme, most írhatod, hogy te talán kivétel leszel, de azért eléggé megjósolható, hogy így lesz.
Szóval jobb inkább feléjük sem nézni. De te tudod, majd eldöntöd.
Azt írták páran, hogy nemcsak a nőnek kell gondoskodni a védekezésről. Tényleg nem. De ha nem gondoskodok a védekezésről és nem olyan komoly a kapcsolat, hogy már közös megegyezés alapján gyereket akarunk, akkor megmondom a pici számmal, hogy bocsi, én nem védekezek, húzz fel egy gumit. Nem pedig átb. szom a másik fejét és felcsináltatom magam. Mert ez egy mocsok dolog a másikkal szemben, de még nekem is megalázó. Ráadásul ha valaki direkt ezt a jövőt szánja a gyerekének, az egy idióta.
34/N
azért bizott benne mert nem ismerte s azért akar most dns tesztet mert ismeri.
részemről egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy a kérdezőé a gyerek.
de a teszt ezt megválaszolja.
Az anyai mivoltját több okból sem kérdöjelezheti meg:
1.ő hordta ki,ő szűlte,tehát Anya!
2.Lehet magának szülte,h.majd ő felneveli egyedül,ez sem mzárja ki az anyaságát!
3.Lehet közben rájött nem bírja egyedül anyagilag,tehát szüksége van pénzre.Tudja,h.biztos pénzt csak a biológiai apától várhat,tehát anya,mert a gyerekét nézi!
4.Egy Anya szereti,törödik a gyerekével,gondoskndik róla bármi áron,eszközök közt nem válogatva!
Az,h.ez a férfival szemben aljas az más lapra tartozik,ettől én mép nem védem ezt a nőt!Viszont mint anya lehet száz másiknál jobb lesz!Tehát a felsoroltakra hivatkozva anyai mivoltja ezért nem megkérdőjelezhető!
1. Az inkubátorban többet vannak gyerekek mégse anya az inkubátor.
2. a csirkét is magamnak nevelem mégse leszek az anyja
3. tehát lehet hogy anya de nem biztos.
4. a törödés kétértelmű s az is hogy a gyerek érdekeiről van e szó a vislkedésében.
ez ami teddig művelt egyáltalán nem a gyerek érdekeit szolgálta.
Amit eddig tett az a gyerekkel szemben is szemétség volt. Lehet hogy sokaknál jobb anya lesz de az eddigiek alapján nem ez valószinüsithető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!