Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek abban az esetben...

Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,

Figyelt kérdés
közöltem vele,hogy megcsináltatok egy dns-tesztet mert maszekban ugy tudom olcsóbb kb 40000-ft és ha az enyém akkor megbeszélünk egy összeget ügyvédnél lefektetjük a dolgot de ő csak peres uton hajlandó szóba állni velem,nem tudom mi tévő legyek.Várom a véleményeket az ilyen "anyáról"és mégis mit tehetek ilyenkor?

2013. aug. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
36%

Bár mindenki más, lehet, hogy valaki nem undorodik meg a gyerektől, mert félig az ő vére.

De valaki meg igen, mert félig egy ilyen szuka vére...

2013. aug. 11. 20:12
 12/78 anonim ***** válasza:
80%

A férfiak szerinti védekezés lényege hogy a nő intézze el.

Hány pasi megy gumit lobogtatva az ágyba? Egy se mert gondolkozni akkor már egyik se tud...

2013. aug. 11. 20:14
 13/78 A kérdező kommentje:
Persze ott voltam de azt hiszem valami beleszólásom lehetett volna ,hogy egyáltalán mi legyen ,nem csak önmaga eldönteni ,hogy neki kell a gyerek aztán kész.Amikor megszületik akkor meg követelőzik??Nem keresett eddig ,nem tudtam semmiről.Annyi esze sincs ,hogy életeket tesz tönkre vagy annyira idióta ,hogy fel sem fogja.
2013. aug. 11. 20:16
 14/78 anonim ***** válasza:
83%
hát a védekezésbe is beleszólhattál volna...
2013. aug. 11. 20:17
 15/78 anonim ***** válasza:
92%
Védekeztél?
2013. aug. 11. 20:20
 16/78 A kérdező kommentje:
persze nem.Állítólag szedett fog gátlót,de ezek szerint nem igen
2013. aug. 11. 20:23
 17/78 anonim ***** válasza:
63%

következő:

ha felelős akarsz lenni, a törvény ott tesz keresztbe ahol csak tud.

ha felelőtlen akkor a nőt látszat védelemben részesiti.

a tartásdij felső határa 60 000 Ft.

ha ennél többet is akarnál adni akkor a tudtára adod hogy ha tisztességesen bánik veled akkor kaphat többet, ha peres uton áll hozzád akkor csak a biróság által megállapitott maximumot kapja ami 60 000 Ft.

Ezt igy leirni nem törvénytelen.

Ha kevés a jövedelmed vagy ép nincs akkor a biróságon sirsz risz s megállapitanak egy nevetséges összeget. Pl. 10 000 Ft-ot.

Ami nem sok.

Kifizeted az első hónapot.

Aztán szarsz a fejére.

Ha pattog igérgetsz.

Ha perre viszi vársz.

Mikor jö az idézés el se mész.

(Ő elmegy hiába vár elnapolják.)

S megfenyegetnek hivatalosan ha nem mész el elővezetnek.

Ekkor elmész sirsz risz igérgetsz. s kötelelznek az egy összegben való kifizetésre.

Kifizeted.

Következő hónapban meg ujra nem fizetsz. S kezdődik elölről. Ekkor persze már ne várj a biroságig.

Fizetsd ki mielött bemész igy a másnapi tárgyalás tárgytalan.

Elég hamar rájön hogy potom pénzekért kell igencsak megdolgoznia.

Ezt az elején elmeséled neki s elmondod hogy ha képes emberként viselkedni veled akkor mindezt meguszhatja. Ezt ha mégis ez lesz közben is elmondhatod neked többször, amint tárgyalóasztalhoz ül veled megbeszélhetitek, önként megalázás nélkül rendesen hogyan fizetsz.

De ezeket már semmikép se ird le mert akkor ellened használhatja fel.

2013. aug. 11. 20:31
 18/78 anonim ***** válasza:
67%
Miért nem húztatok gumit? Most már így jártál...legközelebb húzz gumit. Nemcsak a nőknek kell odafigyelni erre.
2013. aug. 11. 20:33
 19/78 A kérdező kommentje:
Próbáltam egyezkedni vele,de Ő csak peresen akarja megoldani ja különben 80000 -rel vagyok bejelentve azt mondta,hogy mert a bíróság a rendes útja.Mondtam neki akkor holnap menjen be nehogy lekéssen valamiről.Az apaságit akkor sem írom addig alá amíg én meg nem csináltatom a dns tesztet.mert a bírosági az állítólag húzós.Nem tudom ténylrg mi a faszt akar
2013. aug. 11. 20:43
 20/78 anonim ***** válasza:
39%

Vissza ment a palijához,azóta amúgy együtt vannak?

Mert ha igen,akkor apukám te csak egy donor voltál a csakjnak!Attól h.veled szemben gusztustalan amit művelt,az anyai mivoltját ne kérdőjelezd meg!Anya ő és lehet nem is rossz anyja a gyerekednekPróbálj vele beszélni és ahogy elöttem már irták,nincs arany közép út!Vagy tényleg jó apja leszel és büszkén fedezed fel vonásaiban a sajátjaidat,vagy kimaradsz az életéből teljesen,megadva neki azesélyt,h.mást fogadjon el apjának!Ne a nőt akardd benne látni,az anyját,hanem magadat,mert ő a te gyereked is és nem ő erölteti rád magát!Ő csak szeretni fog téged önzetlenül,és ha bele szólsz a kis életének a nevelésébe,lehet nem olyan lesz mint az anyja,hanem jobb hatással leszel a késöbbi nézeteire!Pl.ő nem fog ilyet tenni egy férfival!

2013. aug. 11. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!