Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek abban az esetben...

Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,

Figyelt kérdés
közöltem vele,hogy megcsináltatok egy dns-tesztet mert maszekban ugy tudom olcsóbb kb 40000-ft és ha az enyém akkor megbeszélünk egy összeget ügyvédnél lefektetjük a dolgot de ő csak peres uton hajlandó szóba állni velem,nem tudom mi tévő legyek.Várom a véleményeket az ilyen "anyáról"és mégis mit tehetek ilyenkor?

2013. aug. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
63%

Nem az a kérdés hogy ki a hibás hanem hogy mit tehet.

Az egyértelmű hogy aki egy nőben megbízik az hibázik.

2013. aug. 12. 10:11
 62/78 anonim ***** válasza:

Kedves 28, ne írjunk hülyeségeket, a hemofília öröklődik, azt nem lehet elkapni. :D

Szerintem te a hepatítiszre gondoltál...

2013. aug. 12. 12:42
 63/78 anonim ***** válasza:
mára már biztos spermafóbiája van.
2013. aug. 12. 12:45
 64/78 anonim ***** válasza:
te spermahajder!
2013. aug. 12. 12:45
 65/78 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik felet sem kell félteni. Nem védekeztek, most a pasi fizethet, a nő hamarosan kiír egy kérdést hogy milyen nehéz egyedül gyereket nevelni, a gyerek mert azt sem tudja ki az apja, nem is családban nő fel. Gyönyörű kilátások, mondjátok, ez kinek érte meg? Becsúszhat egy gyerek, de nem hiszem hogy mindenhol csak úgy csúszkálnak a gyerekek, egyedül nekem van eszem gyógyszert szedni??? Addig amíg nincs férjem akivel EGYÜTT akarunk gyereket?

l20

2013. aug. 13. 09:44
 66/78 anonim ***** válasza:
36%
Aki egy nöben megbízik,hibázik???Talán nem kéne áttalánosítani,mert különben azt is írhatnánk ,h. az összes férfi kopaszodik,pocakos,sörszagú szőrös majom és mind merevedési gonddal küzd!Mert az összes férfi ilyen,nem de?!?!?!
2013. aug. 13. 10:12
 67/78 anonim ***** válasza:
51%
Inkább senkiben se bizz meg minthogy itt orditozzanak apa nélküli drogos csecsemők.
2013. aug. 13. 11:08
 68/78 anonim ***** válasza:
Amugy már kapni viagrát ugyhogy ez az utolsó kilőve.
2013. aug. 13. 11:09
 69/78 anonim ***** válasza:
60%
De olyan gyógyszert még nem találtak ki amit egy nő bevesz s normális lesz.
2013. aug. 13. 11:09
 70/78 anonim ***** válasza:
29%
A nőkben annyira erős a gyermek iránti vágy, hogy ölnek is érte (Salamoni döntés, anyjukból kivágott babák), meggondolatlan aki rájuk bízza a fogamzásgátlást ha tényleg nem akar gyermeket.
2013. aug. 13. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!