Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,
Sajnos semmit. Csúnyán át lettél verve, de a törvény szerint ettől még a gyereknek jár a gyerektartás, mert te vagy az apja. Szerencsétlen nem is ő tehet róla, hogy az anyja ilyen aljas.
Gondolom, majd a bíróság megállapítja az összeget. Azt te döntöd el, hogy akarod-e tartani a gyerekkel a kapcsolatot. Én a helyedben azért akarnám. Még ha az anyját meg is utáltad jogosan, lehet, megbánnád később, ha a gyereket sem látogatnád.
Ja és igen, a dns tesztet csináltasd meg.
21. voltam.
az hogy a gyereknek jár a tartásdij nem kérdés.
de bizonyos esetekben kérheted hogy a biroság zarolja a számlát amire a tartásdij megy a gyerek 18 éves koráig s akkor egy összegben adja oda.
néz utána mikor van ez.
megpukkadna a szemét nő ha ez lenne a vége s a gyerekedtől nem vettél el semmit.
és gondoskodtál róla hogy az "anyja" se foszhassa ki.
Én csak azt nem értem, hogy miért hittél neki, hogy tablettát szed? Vagy hogy jól, pontosan szedi?
Most bezzeg szeretnél tesztet, mert nem bízol benne, hogy tényleg a te gyereked. Ami rendjén is van.
De miért nem akkor voltál ilyen bizalmatlan, mikor még nem volt gyerek?
ma 20:46
ha azt mondom hogy holnap 23 % os hozama lesz az állampapíroknak és eltörölték a bérletet akkor simán elhiszed és jegy nélkül felszállsz a bkv ra nem?
Miért kell egy egy hónapja megismert ember minden szavát elhinni?
Most komolyan ennyire hiszékenyek vagytok?
Ha áll cerka nincs ész, megszűnik a gondolkodás.
Ennyi erővel nem csak gyerek de egy jó kis AIDS meg frankó haemofíliát is elkaphat bárki.
eszetek semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!