Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek abban az esetben...

Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,

Figyelt kérdés
közöltem vele,hogy megcsináltatok egy dns-tesztet mert maszekban ugy tudom olcsóbb kb 40000-ft és ha az enyém akkor megbeszélünk egy összeget ügyvédnél lefektetjük a dolgot de ő csak peres uton hajlandó szóba állni velem,nem tudom mi tévő legyek.Várom a véleményeket az ilyen "anyáról"és mégis mit tehetek ilyenkor?

2013. aug. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
42%

Sajnos semmit. Csúnyán át lettél verve, de a törvény szerint ettől még a gyereknek jár a gyerektartás, mert te vagy az apja. Szerencsétlen nem is ő tehet róla, hogy az anyja ilyen aljas.

Gondolom, majd a bíróság megállapítja az összeget. Azt te döntöd el, hogy akarod-e tartani a gyerekkel a kapcsolatot. Én a helyedben azért akarnám. Még ha az anyját meg is utáltad jogosan, lehet, megbánnád később, ha a gyereket sem látogatnád.

2013. aug. 11. 20:46
 22/78 anonim ***** válasza:
66%
Én igazából megértem a kérdezőt! Ha a barátnőtök azt mondja,hogy szed tabit ti húznátok gumit? Most őszintén gondolkozzatok már. Én útálom az ilyen nőket,hogy megszülni a gyereket tudják,meg hazugsággal összehozni is, de aztán már gyerektartás meg minden.
2013. aug. 11. 20:46
 23/78 anonim ***** válasza:
69%
Megkérdőjelezheti az anyai mivoltját és a biróságot is tájékoztathatja minderről.
2013. aug. 11. 20:47
 24/78 anonim ***** válasza:
84%

Ja és igen, a dns tesztet csináltasd meg.

21. voltam.

2013. aug. 11. 20:47
 25/78 anonim ***** válasza:
68%

az hogy a gyereknek jár a tartásdij nem kérdés.

de bizonyos esetekben kérheted hogy a biroság zarolja a számlát amire a tartásdij megy a gyerek 18 éves koráig s akkor egy összegben adja oda.

néz utána mikor van ez.

megpukkadna a szemét nő ha ez lenne a vége s a gyerekedtől nem vettél el semmit.

és gondoskodtál róla hogy az "anyja" se foszhassa ki.

2013. aug. 11. 20:51
 26/78 A kérdező kommentje:
tudom ,hogy a gyerek nem tehet semmiről de nem tudom eldönteni mi lenne a jobb ?Tartani vele a kapcsolatot így ,hogy tessék a tied csak egyik napról a másikra meg úgy ,hogy undorító egy nő az anyja
2013. aug. 11. 20:51
 27/78 anonim ***** válasza:
87%

Én csak azt nem értem, hogy miért hittél neki, hogy tablettát szed? Vagy hogy jól, pontosan szedi?

Most bezzeg szeretnél tesztet, mert nem bízol benne, hogy tényleg a te gyereked. Ami rendjén is van.

De miért nem akkor voltál ilyen bizalmatlan, mikor még nem volt gyerek?

2013. aug. 11. 20:52
 28/78 anonim ***** válasza:
89%

ma 20:46

ha azt mondom hogy holnap 23 % os hozama lesz az állampapíroknak és eltörölték a bérletet akkor simán elhiszed és jegy nélkül felszállsz a bkv ra nem?

Miért kell egy egy hónapja megismert ember minden szavát elhinni?

Most komolyan ennyire hiszékenyek vagytok?

Ha áll cerka nincs ész, megszűnik a gondolkodás.

Ennyi erővel nem csak gyerek de egy jó kis AIDS meg frankó haemofíliát is elkaphat bárki.

eszetek semmi

2013. aug. 11. 20:53
 29/78 anonim ***** válasza:
53%
elperled a gyereket és felneveled
2013. aug. 11. 20:54
 30/78 A kérdező kommentje:
azért nem voltam bizalmatlan mert ismertem 10 éve
2013. aug. 11. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!