MIT TEGYEK? Elhagyjam a vőlegényemet, mert a gyerekei utálnak engem?
Figyelt kérdés
Nos,20 éves, gyönyörűnek mondott, felsőfokú tanulmányait végző nő vagyok.8 hónapja eljegyzett az a férfi, akiről kislánykorom óta álmodoztam. A szüleink barátok voltak, mindenki nagyon örül nekünk. Egy probléma van, pontosabban 2. Ő 8 évvel idősebb nálam, és mialatt én tinédzser éveimet éltem, neki lett 2 gyermeke,2 különböző nőtől. Szoktam a gyerekekkel találkozni, megtettem mindent, hogy í szívükbe lopjam magam, de egyszerűen levegőnek néznek. Nekem ez nagyon sok szenvedést okoz, és sokszor elgondolkozom hogy véget vetek a kapcsolatnak, a többi dolog hiába tökéletes. Már én sem tudom őket elviselni, és a legnyomasztóbb, hogy Én nem esem teherbe, pedig nagyon szeretnék közös gyereket. Annyira frusztrál ez az egész, hogy sokszor dührohamaim vannak, és ájulásig sírok. Próbálkoztam már a szakítással, de nem bírom őt elhagyni.2013. aug. 11. 13:43
41/45 A kérdező kommentje:
Hát én nemtudom ez a történet miért annyira hihetetlen...
2013. aug. 11. 16:22
42/45 anonim válasza:
Diszpinty már 2 nőt felcsinált és most szédit egy buta 20 éves csitrit aki képes lenne ismét lebabázni neki, a jó nagy semmire gondolod majd eltart téged meg a gyereket amig te végzel a suliban mikor már bizonyitotta hogy lelép a kölykei mellől.
43/45 anonim válasza:
Ennek a pasinak tényleg kötelező szaporodnia?
44/45 anonim válasza:
Miért akarsz tőle így közös gyereket??? Megáll az eszem. Te akarsz lenni a 3. gyerekének az anyja? Arra még nem gondoltál hogy van aki szeretni fog és el is akar venni? Csak azért mert akkor apja is lenne a gyereknek. Persze ha teherbe esnél, abba kéne hagynod a felsőfokú tanulmányaidat, így ha elhagy gyerekestül, nem fogsz munkát se kapni. Némelyek elkeserítően buták. Én is egyetemre járok, így tudom hogy észt nem osztanak ott, ami van abból kell gazdálkodnod.
45/45 anonim válasza:
A cigányoknak egészen más a kultúrájuk. Nem fogadnak be más népeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!