A vőlegényemet zavarja, hogy előtte mással is együtt voltam. Sok embert miért zavar ez?
Figyelt kérdés
Miért zavar sok férfit/nőt, hogy a párjuk előttük mással is lefeküdt?2012. máj. 30. 08:07
2/29 anonim válasza:
Jujjj, ez nagyon gáz felfogás...várjál még azzal az esküvővel!!
Nekem is volt ilyen exem, beteglelkű az aki nem bírja elfogadni, hogy előtte is volt életed! Szerencsére én otthagytam!
4/29 anonim válasza:
Hát még ha azt is tudná, hogy hányan voltak előtte? A nőknél a férj jelölt mindig, minden elmondásban a második. Elég nekik egyet bevallani. Látod abból is milyen problémát csinálnak?
6/29 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, ne menj hozzá! Ebből még komoly baj lesz. Az olyan ember, aki "visszamenőlegesen" féltékeny a társára, önbizalomhiányos, még nem eléggé érett - és félő, az is marad egész életére. Mindig fel fogja hánytorgatni, amihez semmi köze sincs. A nézetei eleve abszurdak és elavultak, ő maga pedig kisajátító (mert bizonytalan önmagában)..jaj, ne házasodj vele össze!
7/29 A kérdező kommentje:
Ő is volt mással előttem nem is egyel, 28 éves. Kicsit kiborultam ezen a kirohanásán. :S
2012. máj. 30. 08:19
8/29 Jubilee válasza:
Ha ő volt mással, akkor hogyan várhatja/várhatná el, hogy ő legyen neked az első? Az ilyen férfi korlátolt és önző. Ha nem sikerül ezt a témát megbeszélnetek, akkor én sem gondolom, hogy vele kéne összekösd az életed!
9/29 anonim válasza:
Könyörgöm, hozzá ne menj!! Az egész életed egy pokol lesz vele, ezt hallgathatod állandóan csak most még visszafogja magát, de már teljesen így sem tudja látod!!
10/29 anonim válasza:
Egyik ismerősöm pasija ilyen. Csomószor veszekednek a csajjal, már volt nagy szakítás is meg kibékülés... kíváncsi vagyok, hogy most meddig bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!