Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemet zavarja, hogy...

A vőlegényemet zavarja, hogy előtte mással is együtt voltam. Sok embert miért zavar ez?

Figyelt kérdés
Miért zavar sok férfit/nőt, hogy a párjuk előttük mással is lefeküdt?
2012. máj. 30. 08:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Hiúságból.
2012. máj. 30. 08:12
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Jujjj, ez nagyon gáz felfogás...várjál még azzal az esküvővel!!

Nekem is volt ilyen exem, beteglelkű az aki nem bírja elfogadni, hogy előtte is volt életed! Szerencsére én otthagytam!

2012. máj. 30. 08:13
 3/29 Jubilee ***** válasza:
100%
Ő volt együtt mással?
2012. máj. 30. 08:15
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát még ha azt is tudná, hogy hányan voltak előtte? A nőknél a férj jelölt mindig, minden elmondásban a második. Elég nekik egyet bevallani. Látod abból is milyen problémát csinálnak?
2012. máj. 30. 08:17
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyerek.
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak, ne menj hozzá! Ebből még komoly baj lesz. Az olyan ember, aki "visszamenőlegesen" féltékeny a társára, önbizalomhiányos, még nem eléggé érett - és félő, az is marad egész életére. Mindig fel fogja hánytorgatni, amihez semmi köze sincs. A nézetei eleve abszurdak és elavultak, ő maga pedig kisajátító (mert bizonytalan önmagában)..jaj, ne házasodj vele össze!
 7/29 A kérdező kommentje:
Ő is volt mással előttem nem is egyel, 28 éves. Kicsit kiborultam ezen a kirohanásán. :S
2012. máj. 30. 08:19
 8/29 Jubilee ***** válasza:
100%
Ha ő volt mással, akkor hogyan várhatja/várhatná el, hogy ő legyen neked az első? Az ilyen férfi korlátolt és önző. Ha nem sikerül ezt a témát megbeszélnetek, akkor én sem gondolom, hogy vele kéne összekösd az életed!
2012. máj. 30. 08:56
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, hozzá ne menj!! Az egész életed egy pokol lesz vele, ezt hallgathatod állandóan csak most még visszafogja magát, de már teljesen így sem tudja látod!!
2012. máj. 30. 09:00
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm pasija ilyen. Csomószor veszekednek a csajjal, már volt nagy szakítás is meg kibékülés... kíváncsi vagyok, hogy most meddig bírják.
2012. máj. 30. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!