Párotok/ közvetlen családod (akikkkel együtt élsz) negatív szokásait hogyan viselitek? Elmondjátok neki (k), ami zavar? De hogyan hogy ne sértsd meg őt/őket?
büfögés, fingás, krákogás - ezek nem "rossz szokások" :D
rossz szokás pl az, mikor sose a helyére teszi a mosogatószert, vagy széjjel hagyja a koszos ruháit, vagy ilyesmi.
Én ezeket jól tolerálom, mivel többnyire én csinálom ezeket :D
büfögés, fingás, fogcsikorgatás, fogszívogatás, ezekkel semmi bajom, mert mindenki ember és igen, ezeket mindenki produkálja, ki nyíltabban, ki kevésbé..habár nekem az a véleményem, hogy közösségben visszafogja mindenki magát, de otthon, ha mondjuk iszik otthon valami szénsavasat, akkor hadd böfögjön utána ha jól esik neki....
Amikor viszont a zoknijai széthagyta a lakásban és ötödik figyelmeztetés ellenére is ez volt, összeszedtem az összeset és beraktam egy zacskóban az ágyába..ez volt kétszer, na azóta nincs széthagyva semmi :)
Csak horkol -habár ez nem kifejezett szokás-, de azt földrengető módon:)!
Megmondanom nem kell, tudja. Igyekszem gyorsan, őt megelőzve elaludni...
Ilyesmikkel semmi bajom, talán a horkolás zavar egy picit. :)
Amik komolyabban zavarnak, inkább a komolyabb világnézeti különbségek köztünk, néha mintha két különböző dimenzióban élnénk.
Az én családomban szerencsére nem fordul elő ilyesmi, kivéve apámat. Ő azért nem fogja vissza magát, mert azt mondja, ha nem engedi ki, aminek ki kellene, nagyon elkezd fájni a hasa. Ezt még meg is érteném, de legalább ne a jelenlétemben csinálná. Menjen ki wcre vagy a szobájába és ott. Nem velem él, de amikor nála vagyok és ilyeneket csinál, simán megmondom neki, hogy ezt azért nem kellett volna..
Nagyon nehezen tolerálom az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!