4. -én voltunk együtt, lehet még negatív a teszt?
Július 23 .-án volt az utolsó menstruációm első napja !
Amikor együtt voltunk a cervixnyák nyúlós volt :)
Ha 28 naposak a ciklusaid, akkor esélyes kicsit a teherbe esés, hosszabb ciklusnál már nem annyira valószínű, hogy terhes vagy.
Mi a ciklus 19. napján voltunk együtt, nekem 30-31 naposok, és akkor lettem terhes.
Augusztus végén tesztelj egyet, ha addig nem jön meg, minden kiderül. :)
hello
nekem is pont igy van kedves kerdezo.23volt utolso mensim en is 20-ra varom mi is 4 voltunk egyut akkor volt pete eresem a doki szerint mert az nap voltam dokinal.en is kivancsi vagyok sikerult e mi nagyon szeretnenk babat mar egy ideje probalkozunk.en mar felek tesztelni en meg ki birom valahogy szombatig.volt mar csalodasom igy nem ringaton magam alomba.de szoritok neked is.udv nektek
Ildikó-ka írj majd mi lett az eredmény ! Tüneteid vannak ?
Köszönöm a válaszokat !
Hello
Fogok irni persze hogy hogy alakul.Tunetekel ugy vagyok hogy lehet mar hogy be beszelem magamnak mert anyira szeretk babat. Meleg az faj es erzekeny pufat vagyok es faradekonyab vagyok meg tegnap egy fil latara csak ugy el bogtem magam :) parom meg ilyedt hogy mi tortent semi kulonos csak ram jot a siras. de meg harom nap es talan el dol mi a helyzet.irni fogok adig minden jot kivanok mindenkine!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!