Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemet zavarja, hogy...

A vőlegényemet zavarja, hogy előtte mással is együtt voltam. Sok embert miért zavar ez?

Figyelt kérdés
Miért zavar sok férfit/nőt, hogy a párjuk előttük mással is lefeküdt?
2012. máj. 30. 08:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
65%

Volt egy időszakom, amikor nagyon belecsaptam a lecsóba, de érdekes módon egy barátomat se zavarta.

A férjem is csak annyit jegyzett meg egy ilyen beszélgetésnél, hogy számára kicsit ciki, hogy számszerűleg nekem több volt, de amúgy baromira nem érdekli, nincs jelentősége, hogy előtte én kivel mit csináltam. Sőt, örül neki, hogy huszas éveim elején ilyen szempontból kiéltem magam, legalább most már nem fenyeget az a veszély, hogy most kattanok meg és rohangálok el pasizni - ebben amúgy igaza is van.

2012. máj. 30. 09:12
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem kell beszámolni, én nem szórakoztatom a férjem hányan dugtak meg előtte, ez elég beteges dolog. Mi nem is beszélünk erről, minek? Nem kell mindent kielemezni! Nem hülye, tudja hogy volt barátom, neki is barátnője természetes volt a testi kapcsolat, de minek erről beszélni?
2012. máj. 30. 09:19
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az is furcsa, hogy egyáltalán erre rákérdez. Az régen volt most meg te vagy vele. Ne az érdekelje, hogy mi volt régen, hanem az, hogy mi lesz ezután.

Nekem még nem volt olyan barátom, aki szám szerint megkérdezte volna hányan voltak előtte. De ha lett volna, biztos nem jut eszembe összeházasodni vele. Mert több mint valószínű, hogy később nagyon féltékeny lesz bárkire. Gondold meg jól az esküvőt! :-)

2012. máj. 30. 10:09
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, a vőlegény nem csak rákérdezett, hanem kifejezetten zavarja! Igaza volt annak, aki azt írta, hogy kisajátító és a kissebbségi komplexusait kivetíti a kapcsolatára, ez idővel sokkal rosszabb lesz, mert nem tudja feldolgozni a múltbéli tényeket, és megmérgezi az egész kapcsolatotokat.
2012. máj. 30. 10:12
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt az exem.. Hálisten vége.
2012. máj. 30. 10:39
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, azért zavarja, mert vallásos, és ez neki nem fér bele... de ha neki is többekkel volt kapcsolata előtted, akkor ez sem pálya.

Én menekülőre fognám.

2012. máj. 30. 11:10
 17/29 anonim ***** válasza:
62%

a férjem előttem, 1 nővel volt... nekem a férjem előtt egy férfi sem volt az életemben... és megmondom őszintén, jobban örültem volna, ha a férjemnek sem lett volna még az az 1 nő sem előttem az életében...persze azért ez még nem zavar, csak jobb lett volna, ha én vagyok neki is az elős és utolsó is egyben...

viszont ha előttem már tucatnyi nőbe mártogatta volna, annak biztos hogy nem örülnék és ku.rvára zavarna....mert ilyen nincs...mert mondjuk az ember nem lesz szerelmes 3 havonta... szerelem nélkül meg kufircolgatni LELKI IGÉNYTELENSÉG...tehát nekem olyan ember nem kéne semmi pénzért, aki nem tudja megütni azt a szellemi-lelki szintet amit én elvárok...

2012. máj. 30. 11:19
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
17-es: de azért az, hogy nem egy emberrel vagy együtt egész életedben, nem jelenti, hogy ész és érzelmek nélkül 3 havonta "szerelmesen" "kufircolgatsz". Ha mondjuk valaki 30 évesen találja meg az igazit, akkor mondjuk 18 éves korától 12 év telt el... Ebbe akkor is több kapcsolat "belefér", ha nem 3 havonta váltja őket...
2012. máj. 30. 11:25
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a véleményedhez, kedves előző. Igazad van.
2012. máj. 30. 12:09
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Pontozzatok le, de engem is zavart ez anno. 21 éves voltam, a barátom pedig 26. Előtte sok-sok nőnek volt a szeretője, komoly kapcsolata nem volt. Mindig tőle jóval idősebb nőket "istápolgatott". És én ezt nagyon nehezen tudtam feldolgozni, elfogadni.

Lehet, hogy a korkülönbség miatt, lehet, hogy a szeretősködés miatt, de nehéz volt. Aztán elmúlt egy idő után.

Nem tudom, hogy ha "normális" pasival jöttem volna össze, akkor is zavart e volna.

2012. máj. 30. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!