"Régóta" együtt lévő párok. Nem zavar titeket, hogy már nem turbékoltok?
Mi 2,5 éve vagyunk együtt,és nem turbékolunk már,mondjuk sosem voltunk azok a nagy turbékolósak.Szerintem ez természetes,idővel lecsitulnak a rózsaszín fellegek.
21 l
Mi is lassan hét éve vagyunk együtt.
Mi van most is hogy társaságban összébb ülünk, odabújok, és kapok a homlokomra egy puszit, de csak rövid időre, picit, mert amúgy szerintem társaságban nem is illik.
Amúgy otthon mindig összebújva alszunk, és nézzük a tv-t, és mindig van puszi, csók minden nap.
Igen, hát az a lángolás mint a legelején, hogy jaj találkozunk az elmúlik, más veszi át, s szerintem ez sokkal mélyebb mint a szerelem. A szerelem, a fellángolás múlandó dolog, de persze jó érzés, de érezhetjük olyan iránt is aki egyáltalán nem hozzán illik... pár hó lángolgatásért le nem cserélném a párkapcsolatunkat!!
Mi 4 év után is "turbékolunk", normál keretek között ugyan, de egyre erősebb az érzés és a vágy. Bárhol vagyunk, meg kell fognom a kezét, ölelem, puszilom és mindezeket vissza is kapom. Ő a másik felem, a mindenem.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!