MIT TEGYEK? Elhagyjam a vőlegényemet, mert a gyerekei utálnak engem?
Neked fogalmad sincs az életről, ha szerinted a gyerekeknek csak azért el kellene fogadnia, mert "gyönyörű" vagy és felsőfokú tanulmányokat végzel (állítólag), vagy mert az apjuknak most te vagy a harmadik tojós tyúkja.
Gondolom a gyerekeknek is elegük van belőle, hogy a hapsi nőről nőre száll, és nem bírják komolyan venni ezt a hülyeséget.
A gyerekekhez türelem és megértés kell, nem hiszti és akarás.
Mi az, hogy "lebabáznál?"
A rovarok szoktak lepetèzni, az ember szül, èletet ad, gyereket vállal.
A kérdés szempontjából miért fontos az első mondat?
"Nos,20 éves, gyönyörűnek mondott, felsőfokú tanulmányait végző nő vagyok."
"Attól hogy valaki főiskolára jár, még vágyhat a gyermekre a Szerelmétől.. Miért ne? Ez miért lenne idegesítő?"
Azért, mert azt hazudod, hogy felsőfokú tanulmányokat folytatsz, közben annyi eszed nincs, hogy 20 évesen, lóf*.sznyi kapcsolattal, idősebb emberhez aki már 2 asszonyt 2 gyerekkel otthagyott talán nem kellene rögtön hozzámenni, és nem kellene odakölykedzeni neki mindenféle anyagi háttér nélkül a részedről. Most gondolom jössz majd vele, hogy a palimadaradnak van lakása meg állása - lesz@rjuk. Manapság minden nőnek a fejében kell tartania, hogy akkor szüljön, ha a gyerekkel egyedül is meg tud élni, mert egyszerűen ilyen világot élünk. Bármilyen f.*szántos csillámf*.szlámás tündérmesébe illő is a kapcsolat (és a tiétek nem hangzik annak), akkor is ott az esély, hogy egyedül marad és egyedül kell gondoskodnia a gyerekről majd. Értelmes ember pedig vállalja a gyermekéért a felelősséget, és akkor szül, ha képes neki megfelelő körülményeket teremteni és gondoskodni róla. Nem akkor, amikor a hormonjai dolgoznak mert egy 8 évvel idősebb 2x elvált hapsi k*rogatja.
Mit gondolsz, az előző asszonyok nem pont úgy gondolkodtak mint te? A sz.rt nem. Úgy voltak vele, hogy itt ez a jó ember, ismerem már 2 éve (sokkal több nem lehetett, ha kb. 8 év alatt 2 nőtől is elvált és 2 gyereket is összehozott), kipotyogtatok neki egyet, hátha velem marad. Hát nem maradt b*szki, és neked sem kellene erre apellálnod.
Azért volt fontos, hogy valamiféle képet adjak magamról..,Nem tudom ez miért zavarja ennyire az embereket, de mindegy.
Szerintem is a nő munkálkodik a háttérben...Szóvá tette, hogy miért költi rám a vőlegényem a pénzét, miért kaptam drága gyűrűt, és több gyerektartást követel !! Ha elmegyünk a gyerekekért, jön utánunk, nem veszi magát észre, múltkor még azt is merészelte rám mondani, hogy veréb, mert szóvá tettem, hogy ő miért jön?....Azt azért hozzá tenném, hogy hónapokig a kedves vőlegényem sem állt ki értem, azt mondta tök természetes h ő is ott van, mikor találkozunk a gyerekekkel...Sőt, még a bankkártyája is a nőnél van !!! ...
...és te ehhez hozzá akarsz menni, meg szülni neki? Bravo, "gyönyörűm".
És igen, az első mondatból tényleg képet kaptunk rólad... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!