Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? Elhagyjam a...

MIT TEGYEK? Elhagyjam a vőlegényemet, mert a gyerekei utálnak engem?

Figyelt kérdés
Nos,20 éves, gyönyörűnek mondott, felsőfokú tanulmányait végző nő vagyok.8 hónapja eljegyzett az a férfi, akiről kislánykorom óta álmodoztam. A szüleink barátok voltak, mindenki nagyon örül nekünk. Egy probléma van, pontosabban 2. Ő 8 évvel idősebb nálam, és mialatt én tinédzser éveimet éltem, neki lett 2 gyermeke,2 különböző nőtől. Szoktam a gyerekekkel találkozni, megtettem mindent, hogy í szívükbe lopjam magam, de egyszerűen levegőnek néznek. Nekem ez nagyon sok szenvedést okoz, és sokszor elgondolkozom hogy véget vetek a kapcsolatnak, a többi dolog hiába tökéletes. Már én sem tudom őket elviselni, és a legnyomasztóbb, hogy Én nem esem teherbe, pedig nagyon szeretnék közös gyereket. Annyira frusztrál ez az egész, hogy sokszor dührohamaim vannak, és ájulásig sírok. Próbálkoztam már a szakítással, de nem bírom őt elhagyni.

#gyerekek #kapcsolat #vőlegény #utálnak a gyerekei
2013. aug. 11. 13:43
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Neked fogalmad sincs az életről, ha szerinted a gyerekeknek csak azért el kellene fogadnia, mert "gyönyörű" vagy és felsőfokú tanulmányokat végzel (állítólag), vagy mert az apjuknak most te vagy a harmadik tojós tyúkja.

Gondolom a gyerekeknek is elegük van belőle, hogy a hapsi nőről nőre száll, és nem bírják komolyan venni ezt a hülyeséget.

A gyerekekhez türelem és megértés kell, nem hiszti és akarás.

2013. aug. 11. 14:10
 12/45 A kérdező kommentje:
Attól hogy valaki főiskolára jár, még vágyhat a gyermekre a Szerelmétől.. Miért ne? Ez miért lenne idegesítő?
2013. aug. 11. 14:11
 13/45 anonim ***** válasza:
20%

Mi az, hogy "lebabáznál?"

A rovarok szoktak lepetèzni, az ember szül, èletet ad, gyereket vállal.

2013. aug. 11. 14:11
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
De vágyhat gyerekre, csak teremtse már meg elötta az alapokat hozzá ès me úgy vágjon bele, hogy majd eltartják. Ha valami tõrtènne a pároddal, akkor lesz lakásod, munkád ès fèlretett pènzed vagy mèsz vissza amyádèkhoz, hogy a nyakukon èlösködj?
2013. aug. 11. 14:15
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Elõfordulhat, hogy a gyerekeke az "anyjuk" biztatja rád. Nem gondolsz arra, hogy ez a pasi majd neked is összehoz egy gyereket, és elhagy, mint a másik 2?En alaposabban belegondolnék, hogy megéri-e nekem.
2013. aug. 11. 14:21
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Dónde estás viviendo? Si los chicos no te le gustan por qué no eres más querida con ellos?
2013. aug. 11. 14:22
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés szempontjából miért fontos az első mondat?

"Nos,20 éves, gyönyörűnek mondott, felsőfokú tanulmányait végző nő vagyok."

2013. aug. 11. 14:23
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

"Attól hogy valaki főiskolára jár, még vágyhat a gyermekre a Szerelmétől.. Miért ne? Ez miért lenne idegesítő?"

Azért, mert azt hazudod, hogy felsőfokú tanulmányokat folytatsz, közben annyi eszed nincs, hogy 20 évesen, lóf*.sznyi kapcsolattal, idősebb emberhez aki már 2 asszonyt 2 gyerekkel otthagyott talán nem kellene rögtön hozzámenni, és nem kellene odakölykedzeni neki mindenféle anyagi háttér nélkül a részedről. Most gondolom jössz majd vele, hogy a palimadaradnak van lakása meg állása - lesz@rjuk. Manapság minden nőnek a fejében kell tartania, hogy akkor szüljön, ha a gyerekkel egyedül is meg tud élni, mert egyszerűen ilyen világot élünk. Bármilyen f.*szántos csillámf*.szlámás tündérmesébe illő is a kapcsolat (és a tiétek nem hangzik annak), akkor is ott az esély, hogy egyedül marad és egyedül kell gondoskodnia a gyerekről majd. Értelmes ember pedig vállalja a gyermekéért a felelősséget, és akkor szül, ha képes neki megfelelő körülményeket teremteni és gondoskodni róla. Nem akkor, amikor a hormonjai dolgoznak mert egy 8 évvel idősebb 2x elvált hapsi k*rogatja.

Mit gondolsz, az előző asszonyok nem pont úgy gondolkodtak mint te? A sz.rt nem. Úgy voltak vele, hogy itt ez a jó ember, ismerem már 2 éve (sokkal több nem lehetett, ha kb. 8 év alatt 2 nőtől is elvált és 2 gyereket is összehozott), kipotyogtatok neki egyet, hátha velem marad. Hát nem maradt b*szki, és neked sem kellene erre apellálnod.

2013. aug. 11. 14:24
 19/45 A kérdező kommentje:

Azért volt fontos, hogy valamiféle képet adjak magamról..,Nem tudom ez miért zavarja ennyire az embereket, de mindegy.

Szerintem is a nő munkálkodik a háttérben...Szóvá tette, hogy miért költi rám a vőlegényem a pénzét, miért kaptam drága gyűrűt, és több gyerektartást követel !! Ha elmegyünk a gyerekekért, jön utánunk, nem veszi magát észre, múltkor még azt is merészelte rám mondani, hogy veréb, mert szóvá tettem, hogy ő miért jön?....Azt azért hozzá tenném, hogy hónapokig a kedves vőlegényem sem állt ki értem, azt mondta tök természetes h ő is ott van, mikor találkozunk a gyerekekkel...Sőt, még a bankkártyája is a nőnél van !!! ...

2013. aug. 11. 14:29
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

...és te ehhez hozzá akarsz menni, meg szülni neki? Bravo, "gyönyörűm".

És igen, az első mondatból tényleg képet kaptunk rólad... :-D

2013. aug. 11. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!