Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? Elhagyjam a...

MIT TEGYEK? Elhagyjam a vőlegényemet, mert a gyerekei utálnak engem?

Figyelt kérdés
Nos,20 éves, gyönyörűnek mondott, felsőfokú tanulmányait végző nő vagyok.8 hónapja eljegyzett az a férfi, akiről kislánykorom óta álmodoztam. A szüleink barátok voltak, mindenki nagyon örül nekünk. Egy probléma van, pontosabban 2. Ő 8 évvel idősebb nálam, és mialatt én tinédzser éveimet éltem, neki lett 2 gyermeke,2 különböző nőtől. Szoktam a gyerekekkel találkozni, megtettem mindent, hogy í szívükbe lopjam magam, de egyszerűen levegőnek néznek. Nekem ez nagyon sok szenvedést okoz, és sokszor elgondolkozom hogy véget vetek a kapcsolatnak, a többi dolog hiába tökéletes. Már én sem tudom őket elviselni, és a legnyomasztóbb, hogy Én nem esem teherbe, pedig nagyon szeretnék közös gyereket. Annyira frusztrál ez az egész, hogy sokszor dührohamaim vannak, és ájulásig sírok. Próbálkoztam már a szakítással, de nem bírom őt elhagyni.

#gyerekek #kapcsolat #vőlegény #utálnak a gyerekei
2013. aug. 11. 13:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Az kubai, nem "cubai", te szerencsétlen, unatkozó hülyegyerek. A szerelmem szó sem nagybetű. Fejezd be az általános ikolát, mielőtt kamukérdéseket írsz ki, mert a helyesírásoddal lebuktatod magad, te tök.
2013. aug. 11. 14:35
 22/45 A kérdező kommentje:
Nem 2-szer elvált férfiról beszélgetünk, mert egyszer sem volt házas!! az egyik gyerek egy prostituálttól van, a második gyerek egy élettársi kapcsolatból született, fogamzásgátló szedése mellett.. De mind kettő gyereket az a nő neveli, akivel élettársi viszonya volt a vőlegényemnek...!!
2013. aug. 11. 14:37
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Egy prostitól:DDD

Hát anyukám, kifogtad az év pasiját!

2013. aug. 11. 14:39
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Jajj jól van már, elég a kamuból.
2013. aug. 11. 14:40
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
ok, szerintem az már eddig is lejött mindenkinek, hogy a pasi a qrvákra bukik... :-D
2013. aug. 11. 14:41
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

:D

Remélem ezt csak kitaláltad! Ilyen népek csak a mesékben létezzenek.

2013. aug. 11. 14:41
 27/45 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kitaláltam...és kezdek rájönni, mekkora egy hülye vagyok, hogy ilyen emberre pazaroltam az időmet...
2013. aug. 11. 14:44
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen szép lány vagy,akkor mit keresel egy ilyen pasi mellett és még ráadásul 20 évesen?

Vagy csak a pénze kell a pasinak, aztán nem érdekel, hogy mi lesz a továbbiakban, és még ki sem áll érted!Ebredj fel a rózsaszinködbõl és gyorsan lépj ki ebbõl a kapcsolatból, amig teherbe nem ejteted magadat? A szüleid mit szólnak hozzá?

2013. aug. 11. 14:44
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, b*meg, akkor menjèl hozzá, ha ilyen idióta vagy, hadd vonják a te segèlyedet is az èn adómból.. komolyan mondom, az ilyen embereketv írtani kellene.
2013. aug. 11. 14:45
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor összegezzünk így 3 oldal után:

Van egy 20 éves "gyönyőrűűűű" és "okos" kubai félvér fruska, aki fel szeretné csináltatni magát egy roma zenésszel, akinek már van két pulyája (ez egyik egy hivatásos qrvától), akiket a volt élettársa nevel. A 6 és 8 éves gyerekek olyan szinten terrorizálják lelkileg a "doktorandusz félvér szépséget", hogy szegény gyakran ájulásba sírja magát. Sőt, épp drámai fordulatra készül: ha a GYIK látogatói megszavazzák, elhagyja "vőlegényét".

:-D

Stipi-stopi, én adom el szappanopera-forgatókönyvnek! :-D

2013. aug. 11. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!