Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? Elhagyjam a...

MIT TEGYEK? Elhagyjam a vőlegényemet, mert a gyerekei utálnak engem?

Figyelt kérdés
Nos,20 éves, gyönyörűnek mondott, felsőfokú tanulmányait végző nő vagyok.8 hónapja eljegyzett az a férfi, akiről kislánykorom óta álmodoztam. A szüleink barátok voltak, mindenki nagyon örül nekünk. Egy probléma van, pontosabban 2. Ő 8 évvel idősebb nálam, és mialatt én tinédzser éveimet éltem, neki lett 2 gyermeke,2 különböző nőtől. Szoktam a gyerekekkel találkozni, megtettem mindent, hogy í szívükbe lopjam magam, de egyszerűen levegőnek néznek. Nekem ez nagyon sok szenvedést okoz, és sokszor elgondolkozom hogy véget vetek a kapcsolatnak, a többi dolog hiába tökéletes. Már én sem tudom őket elviselni, és a legnyomasztóbb, hogy Én nem esem teherbe, pedig nagyon szeretnék közös gyereket. Annyira frusztrál ez az egész, hogy sokszor dührohamaim vannak, és ájulásig sírok. Próbálkoztam már a szakítással, de nem bírom őt elhagyni.

#gyerekek #kapcsolat #vőlegény #utálnak a gyerekei
2013. aug. 11. 13:43
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
A szüleim szeretik őt, kiskora óta ismerik, a bátyám egyik legjobb barátja, és a szüleivel is nagyon jó barátságban vannak, fiatalkoruk óta, de ezek a storyk őket is kiakasztják, és ők is azt szeretnék, hogy az iskolára és a saját életemre koncentráljak.
2013. aug. 11. 14:52
 32/45 anonim ***** válasza:
89%
Akkor összefoglalom: egy félig cubai (még alá is húzza), mindenki szerint gyönyörű (azaz beképzelt), felsőfokú tanulmányaival nemsoká végző (vagyis csóró diáklány), idegbeteg nő összejön egy muzsikus cigánnyal, akinek két gyerek van, az egyik egy prostitól, és csodálkozik, hogy nem fogadják el a gyerekek. A gyerekeknek hisztizhetsz, sírhatsz ájulásig, legfeljebb még jobban megutálnak. Nekik egy kiegyensúlyozott ember kell, aki végre adna valami biztos alapot.
2013. aug. 11. 14:52
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

14:50

Na te is jó hülye vagy:):)tetszik!

2013. aug. 11. 14:53
 34/45 anonim ***** válasza:
94%
2013. aug. 11. 14:57
 35/45 anonim ***** válasza:
94%

14.50

Ne csináld mááár, enni sem tudok a röhögéstől:DDDDD A bundáskenyér is kiesett a számból ettől a választól:DDD

2013. aug. 11. 14:58
 36/45 A kérdező kommentje:

Wááhááháá :D:D:D:D:D

Feldobtátok a napomat :D:D:D:D

2013. aug. 11. 15:01
 37/45 anonim ***** válasza:
93%
:) Te vagy a nap idiótája!!
2013. aug. 11. 15:02
 38/45 anonim ***** válasza:
87%

36.

Neem, Cubanita, mi köszönjük!

:-D

2013. aug. 11. 15:07
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

cubai

sztory

A felsőfokú tanulmány max. általános iskola felsőt jelenthet, de még azt is kétlem. :D

Miért jelent meg ezen a fórumon ennyi idióta barom mostanában?

2013. aug. 11. 15:28
 40/45 anonim ***** válasza:
75%
Nem biztos, hogy kamu, cigányék Esmeraldán nevelkedtek, nekik az a példa.
2013. aug. 11. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!