Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is korai összekölt...

Szerintetek is korai összeköltözni, ha az egyik félnek nincs jövedelme?

Figyelt kérdés
A férfi dolgozik, biztos jövedelme van, viszont a nő még tanul, és semmi bevétele nincs.
2013. aug. 5. 09:28
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
51%

Ne törődj itt a sok rosszindulatú, besavanyodott emberrel! A ti döntésetek számít, ha úgy érzitek, hogy össze akartok költözni és bírni fogjátok, akkor költözzetek össze.

Viszont azért gondold meg, hogy tényleg azért akarsz-e együtt élni a barátoddal, mert erre vágytok és elhatároztátok magatokat a nehézségek ellenére, vagy azért, mert otthon cseszegetnek. Mert nem mindegy.

2013. aug. 5. 15:15
 42/48 anonim ***** válasza:
78%

Itt a gyakon mindenki dolgos ember, már általános iksola meleltt dolgozott. Természetesen felfelé ívelő karrierben van, sok százezres fizuval. Az is természetes, hogy soha, semmilyen körülmények között nem volt senkinek a terhére.

Természetes az is, hogy 1-2 év után vezérigazgató lett (tényleg, ha mindenki vezérigazgató, akkor ki dolgozik?), sok fizuval. Állás nélkül max fél percig volt.

Olan karriert írnak le itt egyesek, amit Hollywood is visszadobna, mert már nagyon cinkes.

2013. aug. 5. 15:49
 43/48 anonim ***** válasza:
73%
42 pontosan, itt én is mindig csak ámulok, hogy milyen sorsok vannak itt. :D
2013. aug. 5. 15:54
 44/48 anonim ***** válasza:
Azért jó, hogy mindenkit le kell pontozni, aki nem azt válaszolta, hogy költözzenek össze :D
2013. aug. 5. 19:04
 45/48 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam, se fel, se le.
2013. aug. 5. 20:17
 46/48 anonim ***** válasza:
éppenhogy azok vannak lepontozva, akik azt írták, hogy költözzenek össze! ...
2013. aug. 5. 21:07
 47/48 anonim ***** válasza:
Hát, kb mindenki le van, de akik azt írták, hogy ne, azok 10-20%-on vannak, a többi meg 50-60 :D Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy a kérdező volt, de tudom sajnálni azt, aki ebben éli ki magát :D
2013. aug. 5. 23:00
 48/48 anonim ***** válasza:
őszintén meg vagyok döbbenve a válaszokon. itt mindenki olyan emberekkel költözik össze, akivel nem tervez hosszútávon? szép. ha egyszer egy pár vagyunk, közösen élünk, közös életet tervezünk, akkor az egyik fél tanulása, az egész csapatot előre viszi hosszútávon, jó befektetés. nem értem miért van úgy előadva mint ha a (jelenleg! egyedüliként) dolgozó fél ezzel rosszul járna. (na, nem mintha csak akkor tehetnénk meg valamit, ha azzal mi is jól járunk...)
2013. aug. 7. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!