Szerintetek is korai összeköltözni, ha az egyik félnek nincs jövedelme?
Csak azért kérdeztem, mert anyu cseszeget, amiért együtt élünk. Csak a véleményekre voltam kíváncsi.
Amúgy, én 19, ő 29 volt mikor fél év után összeköltöztünk. Anyu koliba akart költeni, de párommal nem bírtuk a távolságot (nagyon ragaszkodó), így odakeveredtem hozzá. Már lassan 1 éve élünk együtt. Kijövünk a fizetéséből, és még félre is tudunk rakni.
A gyerekvállalás teljesen más, ahogy az is, ha valaki elveszti a munkáját, a kettő össze sem hasonlítható, így aki ezzel érvel az hülyeség. Ja, mi is sok éve együtt vagyunk már, és az én párom is megtenné, hogy eltart, de én ezt nem akarom, mert ez nálam élősködés. Amúgy meg így is rengeteg dolgot vesz/fizet nekem, sokszor már ezért is rosszul érzem magam.
Kérdező, nem tudom, ha neked így jó, hogy évekig a párod tart el és nem érzed magad kényelmetlenül, akkor nincs semmi baj.
mi szeptember 1-el költözünk össze, febr. 8-án kaptam diplomát, febr. 1-el kezdtem dolgozni
10 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!