Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is korai összekölt...

Szerintetek is korai összeköltözni, ha az egyik félnek nincs jövedelme?

Figyelt kérdés
A férfi dolgozik, biztos jövedelme van, viszont a nő még tanul, és semmi bevétele nincs.
2013. aug. 5. 09:28
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
25%
Ha valaki elveszíti a munkáját van esélye újat találni de egy tanulónak nincs neki a suli a fix munkája amiért nem kap semmi fizetést.
2013. aug. 5. 10:03
 12/48 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert anyu cseszeget, amiért együtt élünk. Csak a véleményekre voltam kíváncsi.

Amúgy, én 19, ő 29 volt mikor fél év után összeköltöztünk. Anyu koliba akart költeni, de párommal nem bírtuk a távolságot (nagyon ragaszkodó), így odakeveredtem hozzá. Már lassan 1 éve élünk együtt. Kijövünk a fizetéséből, és még félre is tudunk rakni.

2013. aug. 5. 10:07
 13/48 anonim ***** válasza:
60%
ja ház igen nem mindegy mennyi idő után...mi 25 évesen (vagyis én ő 28) költöztünk össze 5 év után...
2013. aug. 5. 10:08
 14/48 anonim ***** válasza:
44%
Szóval még évekig ő fog eltartani, nekem nem lenne bőr a képemen, de nem vagyunk egyformák, aztán majd dolgoznod sem kell, csak otthon lenni,igaz?
2013. aug. 5. 10:09
 15/48 anonim ***** válasza:
69%
Veszélyeztette terhes lettem nem tudok dolgozni a férjem tart el minket, most mit csináljak költözzek haza mert nincs jövedelmem? Ugyan már egy stabill párkapcsolatban ennek működnie kellene, mert akkor hogy számítsak rá, pl ilyen helyzetben? Vagy ne legyen gyerekünk mert akkor nem lesz jövedelmem 3-6 évig?
2013. aug. 5. 10:17
 16/48 anonim ***** válasza:
40%
Veszélyeztet terhesen kapsz táppénz, illetve szülés után gyed-et, nem ilyen helyzetekre kell gondolni. Miért lennél akkor eltartott? Egy tanuló diák éljen otthon, aztán örüljön, hogy tanulhat.
2013. aug. 5. 10:19
 17/48 anonim ***** válasza:
61%

A gyerekvállalás teljesen más, ahogy az is, ha valaki elveszti a munkáját, a kettő össze sem hasonlítható, így aki ezzel érvel az hülyeség. Ja, mi is sok éve együtt vagyunk már, és az én párom is megtenné, hogy eltart, de én ezt nem akarom, mert ez nálam élősködés. Amúgy meg így is rengeteg dolgot vesz/fizet nekem, sokszor már ezért is rosszul érzem magam.

Kérdező, nem tudom, ha neked így jó, hogy évekig a párod tart el és nem érzed magad kényelmetlenül, akkor nincs semmi baj.

2013. aug. 5. 10:20
 18/48 A kérdező kommentje:
de, dolgozni fogok :)
 19/48 anonim ***** válasza:
36%
Nem arról van szó, ha valaki terhes lesz v munkanélküli, hanem, hogy egyáltalán nem melózott és eltartatja magát teljesen!
 20/48 anonim ***** válasza:
17%

mi szeptember 1-el költözünk össze, febr. 8-án kaptam diplomát, febr. 1-el kezdtem dolgozni

10 voltam

2013. aug. 5. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!