Mit tehetnék? Most velem van tényleg baj?
A saját otthonodban azt és úgy csinálsz, és azt követelsz meg, ahogy te szeretnéd, de más otthonába ilyen beleszólási jogod nincs. Én szeretem a rendet magam körül, de nem vagyok mániákus, és ha több elfoglaltságom van, vagy beteg vagyok, nincs időm vagy energiám, akkor van egy kis szétszórtság, de más otthonában úgy alkalmazkodom, ahogy ők azt megszokták, mert az az ő privilégiumuk, és én ott vendég vagyok. Ezt tanuld meg, még akkor is, ha a párod, ha esetleg problémád van a morzsázással, és hoznak be szalvétát, adj egyet neki evés közben, ezzel diszkrét is vagy, de érzékelteted is, hogy ne morzsázzon. Az én nagymamám pl. nem tud rendesen elmosogatni, lehet, hogy a kor, nem tudom, de ha ott vagyunk, amikor nem látja, áttöröljük vagy elmossuk azt az evőeszközt, tányért, poharat, amiből eszünk, így nem sértődik meg.
Arra nagyon vigyázz, hogy nálad ez a "tisztaságmánia" kórossá is válhat, az meg már betegség, ha nem figyelsz oda. Ne legyen baj!
Itt nem a morzsázás a lényeg, hanem hogy kiderült számodra. a fiúd egy figyelmetlen disznó. aki tojik arra, hogy az anyja mennyit melózik azért, hogy ne a mocsokban éljen.
Hívd át magatokhoz és kínáld meg otthon sütivel: látni fogod, hogy máshol is úgy viselkedik-e, mint otthon. Ha igen, ne sajnáld, ha ez a kapcsolat majd véget ér... Már csak azért se, mert ha esetleg összeköltöznétek, akkor neked pont ugyanúgy kell majd rendet raknod utána, mint ahogy az anyja teszi. Jól elrontotta a srácot, mellesleg. Teljesen kiakaszt, ha olyant látok, hogy valakinek be van lőve a haja, a cucca mintha most vették volna újonnan, de rendetlen és mocskot hagy maga után. Az ilyen nem igényes, mert nem lehetünk csak magunkra igényesek, a környezetünkre is annak kell lennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!