Anyámék állandóan elveszik a kedvem, állandóan kiabálnak velem. Mit tehetnék? (Lent)
nálam is ez volt, ha kiakadt. de emellett tanulnod kell, szóval mondd meg neki hogy első a tanulás, és segítesz utána neki.
nekem a barátom segített "túlélni".
és sokkal jobb most már a kapcsolatom anyámékkal is.
azt tudom tanácsolni, hogy ha van barátod adjon erőt, hogy vle vagy, vagy a barátaiddal legyél sokat, vagy tanulj, olvass, sportolj!
megedződsz!
kitartást:(
Szia!
Szerintem segíts neki pl. mosogass el naponta, tarts rendet, ha eddig nemszoktál, ha csak ez a gond sokat segítene. Kitartás :)
Nehéz megmondani kinek van igaza.
Ha tényleg nem csinálsz semmit és döglesz a gép előtt akkor igaza van anyádnak, hogy segítened kell.
De vannak olyan szülők akik tényleg akkor is belekötnek az emberbe ha sokat segítesz. Anyám ilyen, hogy elmosogatok, kitakarítok a szobákban, esetleg főzök, kutyát elviszem sétálni, leviszem a szemetet, tanulok és mondjuk ezek után leülök kicsit gépezni, hogy beszélgessek a barátommal akkor már rögtön beszól, hogy már megint nem csinálok semmit, meg fogok bukni meg hasonlók, közben meg 4-es mindig megvan minden.
17/L
anyum velem azért csinálta ezt mert neki ezt kll egséz nap tennie, mint anya.
apámat mindig ki kellett szolgálja mert lusta és ő mindig takarít.
így szerintem anyud is ezt várja tőled vagy nem tudom..
Az a baja, hogy idegbeteg és élvezi ha szenvedek.
Amúgy az tudom, hogy az apja alkoholista volt, barátai sem igazán voltak tudtommal, de miért akarja mindenáron tönkretenni az én életemet?
Ő beszél állandóan arról, hogy másnak milyen tökéletes gyereke van stb pedig máshol ezerszer rosszabb a helyzet. De nekem természetesen tökéletesnek kell lennem, de ő lehet egy tökéletlen szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!