Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Most velem van...

Mit tehetnék? Most velem van tényleg baj?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Rólam tudni kell, hogy tisztaságmániás vagyok, minden mindig a helyén. A barátom meg pont az ellenkezőm ennek. Múltkor voltam náluk és az anyukája (aki egyébként szimpatikus), behozott nekünk a szobába sütit. Nah, persze a barátom egyből le is morzsázott, és "természetesen" otthagyta.Én nem akartam bajt, hát nyammogva , de megettem , de utána mondtam a barátomnak az ajtóban, hogy még egy ilyen, és nem jövök fel hozzájuk, és kicsit legyen már "kulturáltabb". Erre megsértődött és mondta, hogy már nem bírja a nyafogásaimat, ő ilyen és kész, ha nem tetszik majd keres mást! Rá 10 percre kibékültünk, de ez az egész bennem maradt. Most én vagyok a túl "nyafogós"?
2009. okt. 25. 13:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%

De az anyukaja nem vitt tanyerat??? Ez a furcsa, tudod?! Ugyhogy a baratod ebben nott fel, tehat ez a termeszetes neki. A szulei ha nem szoltak ra, ha nem tanitottak meg enni, akkor nem is a baratod, hanem az anyukaja, a szulei tehetnek errol.

Ha mondjuk magara tiszta a baratod, furdik, tisztan tartja magat, akkor ok. a dolog. Viszont ha magara is koszos a srac, akkor szerintem felejtsetek el egymast.

Viszont, ha megcsak most, hogy jartok, es nem vagytok hazasok, ilyet mond neked, hogy majd o keres mast maganak, akkor ne szamitsal semmi jora tole! Szerintem keress egy olyan fiut, aki hozzad illik, es aki nem mond neked ilyeneket. Hidd el, hogy annyi helyes srac van, ne alazkodjal meg elotte, milyen szoveg ez, hogy majd keresek mas?! Menjen, es keressen! Es te is! Nem passzoltok ossze. De talan az elso kapcsitok ez, ilyenkor, ilyen fiatalon meg tul szerelmesek vagytok, es nem tudjatok elkepzelni magatokat massal. Pedig hidd el, sokkal jobb egy kapcsolat veszekedes nelkul.

2009. okt. 25. 14:10
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

Vannak rendes tisztaságmániás fiúk is...

Versenyezhetnétek, gondolj bele, a lehetőségek micsoda tárháza?! Fantasztikus közös programok... egy álom!:)

2009. okt. 25. 14:12
 13/25 anonim ***** válasza:
80%

azért ne vedd már kulturálatlaságnak ha lemorzsáz...

attol hogy te tisztaságmániás vagy,ne menj a másik agyára...

ha jol sejtem nem vagytok tul régota geyütt,max pár honap...nyakam rá hogy nem lesz belőle 1 év se...pasi keres magának olyat,aki vagy nem nyafog,vagy ha nem tetszik,elpakol utána minden rossz szo nélkül...

2009. okt. 25. 14:15
 14/25 A kérdező kommentje:
annyira nem vagyok ffull tisztaságmániás, nem kell gúnyolódni. Nem tépem a hajam, ha 1-2 hajszál van a szőnyegen, vagy nincs egyből elmosogatva kaja után. Csak igen... ez az, aki figyelmesen olvas.. hogy még az anyukája se mondta, hogy "gyertek ki a konyhába, van egy kis süti!". Egyébként az is hozzátartozik,"hogy nem a barátom takarít a szobájába "természetesen2 , így mit bánja, ha 1-2 zsepi az ágy mellett, meg a dvd filmek összedobálva a tv előtt...
2009. okt. 25. 14:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
igazad van a morzsázásban, viszont eléggé durván parasztul beszóltál a srácnak, h te többet nem mész fel oda, meg hogy kultúrálatlanok, stb.
2009. okt. 25. 14:31
 16/25 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam, hogy a családja kulturálatlan, hanem hogy ő! az ayukája nagyon szimpatikus-írtam is. Rendes, tiszta lakásuk van, csak az ő szobája... És azért mondtam, hogy nem megyek fel hozzájuk többet, hogy észhez kapjon egy kicsit, hogy ez így nem oké. Következő alkalommal, ha behozza a kedvenc csokiját és leejt egy darabot, otthagyja , aztán belelép a szőnyegbe, akkor is "oké" a dolog??:)
2009. okt. 25. 14:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit lazulj szerintem is. Más háza táján ne aggodalmaskodj a morzsák miatt. Én is utálom, ha valaki mániákusan figyel minden egyes morzsára. Van a baráti társaságunkban egy srác (!!) aki full tisztaságmániás, de olyan szinten, hogyha ott vagyunk nála, képes akkor is szedegetni a morzsákat meg a szöszöket. Egyszer megleckéztettük. Ott voltunk nála, és véletlenül kiborult a ropi, szétrepültek a mogyorók, szóval bunkó módjára "bemocskoltuk" a lakást. Amikor elmentünk, mindenki a fülébe súgta, hogy egy percig se gondolja, hogy minden véletlen volt. Azóta a kezét tördelve, de megvárja, amíg becsukja mögöttünk az ajtót, és csak utána rohan takarítani :)
2009. okt. 25. 14:35
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

pár éve szilveszterezni voltunk egy párhoz

a csaj végig azon hisztizett hogy ki mit morszált le,elkezdett takaritani...

nem vártuk meg az éjfélt,kint folytattuk a bulit...ő meg maradt otthon...

pedig nem csináltunk felfordulást,hiáa voltunk tizenpáran,csak 1-2 morzsa,meg ilyenek...

pasi azota kitette...nem csodálkoztunk:D

2009. okt. 25. 14:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Latszik, hogy meg nem volt mas kapcsid, mert a legtobb fiu ilyen! Ha hazasodni fogsz, lesz melod, ne aggodj! Addig szokjal hozza szepen!:)))
2009. okt. 25. 14:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem vesznék össze ilyesmi miatt a barátommal - bár nem is vagyok tisztaságmániás. Az ilyen nőkből lesznek később az önkéntes (?) házimunka-rabok, akik naponta háromszor porszívóznak, nem mozdulnak ki sehova, és a családjuk agyára mennek. Akik nem is engedik besegíteni az erre hajlandó családtagokat, mert az "úgyse jó", ahogy ők takarítanak, stb. Feministakánt nagyon ellene vagyok, hogy a nők feladata legyen egyedül a házimunka, de az ilyen nők maguknak csinálják, hogy 40 éves korukra frusztrált házicselédek lesznek, akik képesek a férjükkel, gyerekükkel 2 morzsa miatt összeveszni. Ugye Te nem akarsz ilyen lenni? Vedd lazábbra a dolgokat! (és később legyen jó az is, ahogy a férjed, gyereked kitakarít, stb. ne árts magadnak!)

Hypathia

2009. okt. 25. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!