Mit tehetnék? Most velem van tényleg baj?
De az anyukaja nem vitt tanyerat??? Ez a furcsa, tudod?! Ugyhogy a baratod ebben nott fel, tehat ez a termeszetes neki. A szulei ha nem szoltak ra, ha nem tanitottak meg enni, akkor nem is a baratod, hanem az anyukaja, a szulei tehetnek errol.
Ha mondjuk magara tiszta a baratod, furdik, tisztan tartja magat, akkor ok. a dolog. Viszont ha magara is koszos a srac, akkor szerintem felejtsetek el egymast.
Viszont, ha megcsak most, hogy jartok, es nem vagytok hazasok, ilyet mond neked, hogy majd o keres mast maganak, akkor ne szamitsal semmi jora tole! Szerintem keress egy olyan fiut, aki hozzad illik, es aki nem mond neked ilyeneket. Hidd el, hogy annyi helyes srac van, ne alazkodjal meg elotte, milyen szoveg ez, hogy majd keresek mas?! Menjen, es keressen! Es te is! Nem passzoltok ossze. De talan az elso kapcsitok ez, ilyenkor, ilyen fiatalon meg tul szerelmesek vagytok, es nem tudjatok elkepzelni magatokat massal. Pedig hidd el, sokkal jobb egy kapcsolat veszekedes nelkul.
Vannak rendes tisztaságmániás fiúk is...
Versenyezhetnétek, gondolj bele, a lehetőségek micsoda tárháza?! Fantasztikus közös programok... egy álom!:)
azért ne vedd már kulturálatlaságnak ha lemorzsáz...
attol hogy te tisztaságmániás vagy,ne menj a másik agyára...
ha jol sejtem nem vagytok tul régota geyütt,max pár honap...nyakam rá hogy nem lesz belőle 1 év se...pasi keres magának olyat,aki vagy nem nyafog,vagy ha nem tetszik,elpakol utána minden rossz szo nélkül...
pár éve szilveszterezni voltunk egy párhoz
a csaj végig azon hisztizett hogy ki mit morszált le,elkezdett takaritani...
nem vártuk meg az éjfélt,kint folytattuk a bulit...ő meg maradt otthon...
pedig nem csináltunk felfordulást,hiáa voltunk tizenpáran,csak 1-2 morzsa,meg ilyenek...
pasi azota kitette...nem csodálkoztunk:D
Én biztos nem vesznék össze ilyesmi miatt a barátommal - bár nem is vagyok tisztaságmániás. Az ilyen nőkből lesznek később az önkéntes (?) házimunka-rabok, akik naponta háromszor porszívóznak, nem mozdulnak ki sehova, és a családjuk agyára mennek. Akik nem is engedik besegíteni az erre hajlandó családtagokat, mert az "úgyse jó", ahogy ők takarítanak, stb. Feministakánt nagyon ellene vagyok, hogy a nők feladata legyen egyedül a házimunka, de az ilyen nők maguknak csinálják, hogy 40 éves korukra frusztrált házicselédek lesznek, akik képesek a férjükkel, gyerekükkel 2 morzsa miatt összeveszni. Ugye Te nem akarsz ilyen lenni? Vedd lazábbra a dolgokat! (és később legyen jó az is, ahogy a férjed, gyereked kitakarít, stb. ne árts magadnak!)
Hypathia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!