A párom szakított velem. Szeretném, ha újra együtt lennénk, mit tehetnék?
1 hete nagyon összevesztünk a párommal, és azóta alig beszéltünk, ma találkoztunk, hogy megbeszéljük, hogy mi legyen- és mondta, hogy szakít, mert már nem érzi azt, amit ezelőtt. Lehet, van valaki más, akivel összejönne,- nem tudom. Amúgy mi elég "furcsán" jöttünk össze, igazából nem is szeretett volna összejönni velem, de aztán mégis belém szeretett, és szerettük egymást. "Barátok" maradtunk, és mondta, hogy majd bulizunk még együtt, de amíg szeretem, nem fogunk találkozni. Akik szakítás után újra összejöttek a párjukkal, kis idő után, azok adjanak ötletet, hogy hogyan és mit csináljak?! Mikor mi összejöttünk, akkor az azért volt, mert sokat ivott, de utána mégis egymásba szerettünk.
Most azon vesztünk össze legutóbb, hogy hülye voltam- Sok mindent ki írok facebookra, most valamiért besértődtem, és róla írtam ki fb-re 1-2 dolgot, meg van egy lány barátja, és a lányra is mondtam 1-2 csúnya szót. De bocsánatot kértem, sajnos indulatos vagyok! 2 hónapig voltunk együtt, ő 18, én 17 éves vagyok (lány). Kérlek segítsetek!! Nagyon szeretem.
Sajnálom hogy tőlem kell hallanod, de sosem szeretett téged. Magad mondtad, hogy nem is akart veled összejönni, ráadásul két hónap nagyon rövid idő.
Azt ajánlom, felejtsd el, keress mást.
Ha valaminek vége van, akkor nem lehet visszahozni - ne akarj újra összejönni vele, ha ö nem akarja, mert ezzel csak lejáratod magad, eredmény nélkül.
Olyan párt nem ismerek, akik szakitás után újra összejöttek és együtt is maradtak, voltak, akik megpróbálták újra, de csak sok-sok megaláztatás és szenvedés lett belöle, mielött végleg szakitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!