Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szakított velem....

A párom szakított velem. Szeretném, ha újra együtt lennénk, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

1 hete nagyon összevesztünk a párommal, és azóta alig beszéltünk, ma találkoztunk, hogy megbeszéljük, hogy mi legyen- és mondta, hogy szakít, mert már nem érzi azt, amit ezelőtt. Lehet, van valaki más, akivel összejönne,- nem tudom. Amúgy mi elég "furcsán" jöttünk össze, igazából nem is szeretett volna összejönni velem, de aztán mégis belém szeretett, és szerettük egymást. "Barátok" maradtunk, és mondta, hogy majd bulizunk még együtt, de amíg szeretem, nem fogunk találkozni. Akik szakítás után újra összejöttek a párjukkal, kis idő után, azok adjanak ötletet, hogy hogyan és mit csináljak?! Mikor mi összejöttünk, akkor az azért volt, mert sokat ivott, de utána mégis egymásba szerettünk.

Most azon vesztünk össze legutóbb, hogy hülye voltam- Sok mindent ki írok facebookra, most valamiért besértődtem, és róla írtam ki fb-re 1-2 dolgot, meg van egy lány barátja, és a lányra is mondtam 1-2 csúnya szót. De bocsánatot kértem, sajnos indulatos vagyok! 2 hónapig voltunk együtt, ő 18, én 17 éves vagyok (lány). Kérlek segítsetek!! Nagyon szeretem.

2011. júl. 17. 14:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem nagyon fogsz itt normális tanácsot kapni,mert a kérdésre olyan emberek válaszolnak,akik már talán megpróbálták és tapasztalatból mondják vagy a kérdést sem fogják fel.

Ez tényleg így van,hogy aminek vége,annak vége..De mindenki tanuljon a saját hibájából,én is épp ezt teszem:)

Akármit kérdeztem,csak a lehurrogó válaszokat kaptam.

Én beszélgetek az exemmel,kedves vagyok vele,próbálok olyan lenni,mint régen,sokat érdeklődök róla,hogy lássa,engem érdekel ő ..a múltat nem hozom fel,se a jót,sem a rosszat,bár így is szoktunk veszekedni,de nyelek egyet,talán megéri.Majd találkozni is elhívom,hogy csináljunk közös programokat,de még korainak tartom:)

Úgy vagyok vele,hogy koppanjak a saját hibámból,legalább elmondhatom,hogy megpróbáltam,és inkább bánjam meg,amit tettem,mint azt,amit nem:)Menet közbe meg hidd el,alakulnak a dolgok,nekem volt már olyan,hogy akközbe léptem túl,mert már csak barátként néztem egy idő után rá:)De a lényeg,hogy ne nyomulj,a büszkeség maradjon meg,mert futni senki után nem szabad;)

Remélem valamit segítettem.

2011. júl. 17. 15:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Kedves utolsó! Irhatok neked e-mailt? Te legalább látod, hogy milyen nehéz...
2011. júl. 17. 15:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Én szolgálhatok egy pozitív példával. Mi is szakítottunk, és utána egy évvel ismét összeöttünk, ennek nemsokára 4 éve lesz. Nem tettem semmit azért, hogy újra összejöjjünk, ő próbálkozott, és így alakultak a dolgok. Nagyon szeretjük egymást azóta is :). Azt tudom tanácsolni, hogy engedd el, ha visszajön a Tiéd, ha nem akkor nem is volt soha igazán.

Próbáld meg magad elfoglalni, és elképzelhető, hogy majd jelentkezik magától, ha nem akkor pedig ennek így kellett lennie.

Remélem segítettem.

Azt kívánom, hogy alakuljon úgy a helyzet, ahogy neked a legjobb lesz!

22/L

2011. júl. 17. 15:40
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sok boldogságot nektek!

Néha majd írok neki, de nem nyomulok. Nekem a legjobb az lenne, ha újra vele lehetnék!

2011. júl. 17. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:
nyugodtan,de nem tudom,mutatja-e :D
2011. júl. 17. 16:17
 16/18 A kérdező kommentje:
az elöbb mutatta, mostmár nem.Utolsó válaszoló voltál? vagy utolsó elötti?:D
2011. júl. 17. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
utolsó előtti:D
2011. júl. 17. 16:37
 18/18 anonim ***** válasza:
ok, csak olyan írjon, aki tanácsot tud adni. DE NEM ÉRTED MEG, HOGY PONT TANÁCSOT ADNAK NEKED, HOGY HAGYD A FRANCBA! azért nem tud tanácsot adni olyan, aki összejött szakítás után, mert ott mindketten akarták. de ebben az esetben csak te akarod!
2011. júl. 18. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!