Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Most velem van...

Mit tehetnék? Most velem van tényleg baj?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Rólam tudni kell, hogy tisztaságmániás vagyok, minden mindig a helyén. A barátom meg pont az ellenkezőm ennek. Múltkor voltam náluk és az anyukája (aki egyébként szimpatikus), behozott nekünk a szobába sütit. Nah, persze a barátom egyből le is morzsázott, és "természetesen" otthagyta.Én nem akartam bajt, hát nyammogva , de megettem , de utána mondtam a barátomnak az ajtóban, hogy még egy ilyen, és nem jövök fel hozzájuk, és kicsit legyen már "kulturáltabb". Erre megsértődött és mondta, hogy már nem bírja a nyafogásaimat, ő ilyen és kész, ha nem tetszik majd keres mást! Rá 10 percre kibékültünk, de ez az egész bennem maradt. Most én vagyok a túl "nyafogós"?
2009. okt. 25. 13:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Igen veled van a baj... egy morzsázás miatt azért nem kéne ilyen szankciókat hoznod..De eszetekbe se jusson összeköltözni:)))) gondolj bele mennyit veszekednétek ezen...:P Ráadásul a férfiak között jóval kevesebb a rendmániás, tehát ha nem adsz egy kicsit lejjebb ebből, akkor nagyon nehéz lesz neked..
2009. okt. 25. 13:13
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

Valahogy próbáld meg kordában tartani a mániád, mert sajnos még több baj lehet ebből. :(

Hajrá! :)

2009. okt. 25. 13:15
 3/25 A kérdező kommentje:
igen tudom...de nem is a morzsa a lényeg, hanem hogy otthagyta. De nem 1-2 kis morzsa-szem, hanem elég szépen melléevett... nekem kellett volna fognom a porszívót vagy mi a szösz?? :)
2009. okt. 25. 13:16
 4/25 anonim ***** válasza:
86%
Igen veled van a baj. Aki néhány morzsa miatt ilyet mond az, már ne is haragudj ..... De ha józan ésszel elolvasod, akkor is láthatod hogy baromság... Azért mert te tisztatságmániás vagy, nem kell másokra is rákényszeríteni, inkább kezeltesd magad, mert ha súlyos akkor csak a te életed keseríti meg... De ha nem akkor a fejem teszem rá, hogy hamarosan nem lesz kihez felmenned és még igaza is lesz.
2009. okt. 25. 13:18
 5/25 anonim ***** válasza:
90%

Hát bocs, de nem vagy teljesen oké. Ki a fenét érdekel pár morzsa? Majd, ha elmégy takarít. Most nem gondolod komolyan, hogy pár szaros morzsa miatt leáll porszívózni, míg ott vagy. Kulturáltabb? Hogy mondhatsz neki ilyet? Azért mert lemorzsázik, és nem takarít rögtön, azért egy disznó vagy mi? Te hülye vagy.

Ha folyton ilyen hülyeségeken nyafogsz, akkor nem csodálom, hogy ezt mondta. Én is ezt mondanám. Szerintem elmélkedj ezeken a dolgokon, mert NORMÁLIS ember nem fog veled együtt élni. Beteges. Még nem is az, hogy zavar téged, hanem hogy ilyeneket beszólogatsz. Különben meg, ha ennyire kiakaszt miért nem szeded össze? Nehogy már elkezd megnevelni a barátodat.

2009. okt. 25. 13:23
 6/25 A kérdező kommentje:
értem. Köszönöm. Akkor már értem hogy honnan jön a sok felháborodott kérdés, hogy "hogyan nevelhetném meg a párom? meg " miért ilyen lusta?" . Jó, majd ha egyszer netalántalán összeházasodunk, én is viszem neki a kis sütit be, és ha lemorzsázik, ott lesz rögtön ak iseprű a kezem ügyébe, hogy nehogy véletlenül megzavarjam a kedvenc adása alatt:DD
2009. okt. 25. 13:30
 7/25 anonim ***** válasza:
86%

Otthon azt és úgy csinálsz, amit akarsz, más házában azonban fogd vissza magad, mert ez bunkóság és szőrszálhasogatás.

Megértem,hogy megsértődött,jogos volt!

2009. okt. 25. 13:48
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Ne aggódj, tutira nem fog elvenni soha! Időben rá fog jönni, hogy neki nincs ilyenekre szüksége és igaza lesz.
2009. okt. 25. 13:49
 9/25 anonim ***** válasza:
38%

Hát én azért kicsit egyet értek veled. Ha tényleg össze vissza morzsázott akkor engem is idegesítene.

Nálunk egyébként soha nem volt sütizés a szobában, azért van az étkezö meg a konyha.

Viszont máshol vagy és ahogy leírtad elég rendesen megmondtad neki, mivel azt mondod szereted akkor az ö otthonában azt csinál amit akar ameddig ezt nem neked kell takarítani. Jegyezd meg és ha nálatok van akkor adj neki tányért amire morzsázhat és ha ugyan úgy lemorzsáz akkor megengedheted neki, ha össze költözésre kerül sor, mond meg neki, hogy te mit hogyan szeretnél, és mi az amit nem tudsz elviselni. Kis morzsa nem a világ, de a disznolkodás az már más.

2009. okt. 25. 13:56
 10/25 A kérdező kommentje:
végre valaki, aki engem is megért, köszönöm! De nagyon jó ötletet adtál, tudod? :)
2009. okt. 25. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!