Nők, ti is átgondolnátok ezt a kapcsolatot? Csak én érzem úgy, hogy ez nem csak egy apróság?
Vőlegényemmel 1,5 éve ismerjük egymást, azonnal egymásba szerettünk, most nyáron kérte meg a kezem.
Most pedig elmondta, hogy van egy gyereke, akit sosem látott, mert az anyjával nagyon összevesztek. Gumival védekeztek, ő nem akarta a gyereket a nő meg igen. Közel 3 évet voltak együtt. Nem látogatja, nem támogatja anyagilag a gyereket.
A családom, barátok szerint ezen túl kéne lépnem, nem szabad emiatt felrúgni egy jól működő kapcsolatot. De nem tehetek róla, folyton azon jár az eszem hogy mi lesz, ha én is terhes leszek? Engem, minket is el fog hagyni?
Mi a véleményetek?
"azt mondta hogy kétszer nem csúszhat be gyerek, akkora pechje nem lehet."
De, lehet. Küldjem neki a fotókat? A második ráadásul úgy sikerült, hogy nem is eshettem volna teherbe, az orvos lecsúszott a székről amikor meglátta az ultrahangon, hogy akkor ez most hogyan....
"Úgy 3-5 év múlva szeretne majd gyereket."
Vagyis ha akkor amikor neki még nem aktuális és becsúszik, választhatsz az abortusz vagy a pereskedés között.
Értem én, hogy akkor, attól a nőtől nem akart gyereket, de ez nem kifogás arra, hogy a gyerekre nem kíváncsi és nem járul hozzá a felneveléséhez. Az egyik exbarátom volt kapcsolatában is becsúszott egy nem kívánt gyerek, nem is éltek együtt. Ettől függetlenül részt vett a gyerek életében, minden nyafogás nélkül látogatta, fizette amit kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!