Veletek is sokszor ordítoznak a szüleitek apróságokért?
Én most pl azért kaptam,mert szerettem volna virslit enni,emiatt felhívtam anyámat,ő viszont azt javasolta,hogy egyek babot.Én azt nem kívántam,ezért azt mondtam neki,hogy elmegyek a boltba és veszek virslit a pénzemből.És kiakadt.Most csaptam rá a telefont.
Ti is érzelmi boxzsákok vagytok?Hogy viselitek?Tett ez valamennyire kárt bennetek a későbbiekben?
Te vagy a rossz hogy felhúzod magad. Én speciel azt tettem volna. pl.
- szia anyu van itthon virsli? ÉS NEM ehetek virslit?
- Van/nincs --> nem akarja
- Anyu én nem azt kérdeztem neked van e rá gusztusod, csupán arról érdeklődtem van-e tudtod bármilyen virsliről a házban, mert ha nincs, akkor kénytelen leszek elmenni venni.
- BLABLABLA
- Szóval nincs és megint ne kezdj ordibálni a mobilba mert civilizált környezetben vagyok és azt fogják hinni hogy anyám idegbajt kapott, szóval akkor ennyi. szia.
1 Te már nem élnél nálunk.
2 Kitartás!Nekem is.
Hát kedves kérdező őszintén sajnállak,én szintén így éltem 24 éves koromig,csak engem apám csesztetett állandóan. Utáltam még hazajárni is,de egy idő után leperegtek rólam ezek a dolgok,úgy gondoltam jobban járok ha lesz@rom. Hogy tett-e kárt bennem? Hát majd ha leéltem az életem megmondom,egyenlőre annyi,hogy én is olykor igazi idegzsába vagyok,de próbálom magam kontrollálni. :)
Minden esetre sok kitartást,és kötél idegeket kívánok Neked a helyzethez!
27/N
igen, aztán rájöttem, hogy ha elmosogatok meg kitakarítok mire hazaér édesjóanyám, akkor nem köt bele az élő fába is, és nyugodt estém lesz. (amúgy iszonyat jófej a mutter, és imádjuk egymást, de elég húzós a melója, és emiatt volt a plafonon esténként, ha nem állt minden az élén otthon)
próbálj meg kicsit a kedvére tenni. lehet nem is veled van baja, hiszen ilyen apróságért normális ember nem üvölt mint a sakál. szóval vágd puccba a házat, tanulj normálisan, beszélj vele tisztelettel, és ha azt látod, h felcseszték az agyát a melóhelyén, akkor főzz neki vacsit vagy teát, és hagyd békében nyugodni pár órát.
ha ezek teljesítése után sem tud veled ember módjára viselkedni, akkor kerüld vele a kommunikációt, és legyél minél kevesebbet otthon.
4 Köszi:)Remélem,én is épp ésszel fogok innen kikerülni.
5 Ezeket már mind megtettem.Amikor melóznak,én csinálom a házimunkát itthon.De hát ez se mindig segít,mint látszik.Nem vagyok bunkó,de néha már nálam is elszakad a cérna ilyenkor...
6 Kitartást neked is az idegbeteg családhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!