Egy nőt miért ítél el a többi férfi, ha jómódú pasit szeretne magának?
Igen,le lehet hurrogni,de én nagyon lentről jöttem,kiskoromban rengeteget nélkülöztünk,most leérettségiztem,de alig találok magamnak állást,viszont
szép,és csinos nőnek tartom magam/tartanak.
Szeretnék olyan társat/férjet találni magamnak akit szeretek is,de nem is kell megszakadnom a munkába mellette,és nem sajnál rám semmit.....
Ez elítélendő?
Aki a privátot írta...nyugodtan elítélheted, szíved joga, azért nem kell a privát levél. Én is dolgozom 21 éve egy helyen, mégsem elég a megélhetésre, nem a napot lopom. Nem az én hibám, hogy ennyit fizetnek!!!Hétvégén is gürizek, de mégsincs kilátásom sem egy lakásra, vagy a jobb életre. Majd ha esetleg odajutnál, hogy télen nem mered fentebb venni a konvektort, mert nem tudod majd kifizetni, másképp fogod látni a dolgokat! ja, és nekem nincsenek jómódú szüleim, akik kisegítenének, ha sz@rban lennék...a tieid gondolom azért nem hagynának éhezni!!!
10-es, 24-es voltam!
"Én kösz, de inkább megyek wécét pucolni, meg takarítani az idős öregemberek alól a sz@rt,"
És ki ezért lenéz,az egy tahó!
Én nem nézek le senkit sem.....csak az ilyen munka távol áll tőlem...de aki dolgozik,azt becsülöm.
Meg kéne érteni,h nem vagyunk egyformák!
Ahogy a virág sem választhatja meg a színét,nem mi vagyunk felelősek azért,akivé válunk....
A környezetünk formál,és alakítgat minket!
mert ha intelligensen csinálod, akkor nem az fog sütni rólad, h egy pénzéhes lusta liba vagy, hanem hogy megtaláltad azt a pasit, akivel jó együtt élni, és szeretitek egymást.
nos, anno nekem nem csak az volt a fontos, h nagy szerelem, rózsaszín köd, blabla, hanem racionálisan is megnéztem, h milyen ember a társam. ha tanult, szorgalmas, tisztességes ember, akkor nagyobb az esély rá, h anyagi biztonságot is nyújt majd. mondjuk azt, h baromi nagy szerencsém volt. amikor megismerkedtünk, a párom csóri egyetemistaként élte napjait, legnagyobb vagyona a laptopja volt :) most egy jól kereső, komoly egzisztenciát felmutatni tudó férfi. természetesen nem várom el, h eltartson, bár tény, h az én fizetésem kevesebb mint az övé.
szeretjük egymást, nagyon összeillünk, mindig kitalálunk valami izgalmas programot :)
persze a külvilág azt látja, h elkényeztetett úrinő vagyok, csak mert a párom olyan rendes, h reggel elvisz kocsival dolgozni, este értem jön, néha beülünk vacsorázni, eltöltünk egy hosszú hétvégét valamelyik környékbeli ország szép táján. ebben egyrészt benne van az ő nagyvonalúsága másrészt az én fizetésem egy csekély része is :)
ja, és még csak olyan csinos sem vagyok :) nem a külsőn múlik a dolog, hanem hogy talál-e benned valami vonzót az a pasi, akit társadnak szeretnél. na és persze h hosszú távon működik-e a kapcsolat.
Az a baj ezzel kérdező, hogy nem biztos, hogy fogsz is találni egy ilyen pasit.
Nagyon sok érv szól ez ellen:
1.Ki vagy neki szolgáltatva, bármikor a fejedhez vághatja, hogy ő tart el, s neked azt kell csinálnod, amit mond
2. Ha x idő után elhagyna ott maradnál pénz, munka, ledolgozott évek nélkül
Milyen unalmas, egysíkú a legtöbb ember gondolatmenete... Tehát azt elvárhatja egy nő, hogy a jövendőbelije magas legyen, sötét hajú, intelligens, jó humorú, vonzó, karakteres arcú, gyengéd, házias, hűséges, blablabla... de ha mindezek helyett csak annyit vár, hogy szeresse őt és legyen jómódú, akkor az a nő túl sokat akar, meg ribè is. Érdekes.
Azt meg honnan veszitek, hogy a gazdag férfi lenézi a háztartásbeli feleségét, de az üreszsebűek nem? Csak ezen a honlapon százszor több dolgozó nő panaszkodik az átlagos keresetű, ámde phaszfej természetű férjére, akit válás után nem győz kiforgatni abból a kevésből is, de addig itt döngeti a mellét, miszerint hűdenagy szeretet , meg tisztelet van köztük. Hölgyeim, a csóró pasi ugyanúgy félrelép, szemétkedik, tiszteletlen, nem segít otthon.. nehogymár szentté avassuk a kispénzűeket, nevetséges.
A válás után majd mi lesz az eltartott nőkkel, miért, VELETEK mi lesz? A legtöbben egy fizetésből még egy albérletet sem tudnátok fenntartani, ugyanúgy felkopna az állatok a férjetek fizuja nélkül. Tudom-tudom, itt mindenki atomfizikus, meg jegybankelnök, havi többmilliós nettóval... :D
És végül van egy megdöbbentő hírem, mert annyira aggódtok a kérdező öregkora miatt: a nyugdíjat úgy is lehet fizetni, hogy nem dolgozol. Bár még a saját nyugdíjatok felől se lehettek nyugodtak, ugye Orsós bácsi ezt elintézte, szóval nem a kérdezőt kell a földbe dorongolni, miközben semmivel sem fényesebb a ti jövőtök.
32-es
én is minden munkát megcsinálok, és wc-t is takarítanák, ha azt kell, de sajnos abból sem lehet megélni. Nem a munkával van a baj, hanem azzal, hogy nincs megfizetve!
Vagy te aha wc-t takarítasz, abból meg tudsz élni??
"Én nem tudnék olyan pasival együtt élni aki a saját! párjától sajnálna egy ruhát,cipőt vagy egy vacsorát...... "
Nekem ebben az nem tetszik, hogy felnőtt embernek miért kell ruhát meg kaját venni? Ha én akarok valamit, megveszem magamnak, és nem kell arra várnom, hogy anya-apa megvegye. Ez a jó a felnőttlétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!