Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőt miért ítél el a többi...

Egy nőt miért ítél el a többi férfi, ha jómódú pasit szeretne magának?

Figyelt kérdés

Igen,le lehet hurrogni,de én nagyon lentről jöttem,kiskoromban rengeteget nélkülöztünk,most leérettségiztem,de alig találok magamnak állást,viszont

szép,és csinos nőnek tartom magam/tartanak.

Szeretnék olyan társat/férjet találni magamnak akit szeretek is,de nem is kell megszakadnom a munkába mellette,és nem sajnál rám semmit.....

Ez elítélendő?

2013. júl. 14. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
66%

Aki a privátot írta...nyugodtan elítélheted, szíved joga, azért nem kell a privát levél. Én is dolgozom 21 éve egy helyen, mégsem elég a megélhetésre, nem a napot lopom. Nem az én hibám, hogy ennyit fizetnek!!!Hétvégén is gürizek, de mégsincs kilátásom sem egy lakásra, vagy a jobb életre. Majd ha esetleg odajutnál, hogy télen nem mered fentebb venni a konvektort, mert nem tudod majd kifizetni, másképp fogod látni a dolgokat! ja, és nekem nincsenek jómódú szüleim, akik kisegítenének, ha sz@rban lennék...a tieid gondolom azért nem hagynának éhezni!!!

10-es, 24-es voltam!

2013. júl. 14. 12:29
 32/62 anonim ***** válasza:
81%
Én eldöntöttem, hogy kerülni fogom az anyagias, törtető, hű de gazdag pasikat. A legtöbb szörnyen anyagias, mindent pénzben mér, az egész életet, csak az számít és ha elég nagy sikereket érnek el, akkor nagyon lekezelőek. Volt ilyen gazdag párom, kösz, elég volt. Főleg az volt elég, hogy az orrom alá dörgölte a veszekedések alkalmával, amiket vett nekem. Kár, hogy tönkrementek azok a holmik, mert most legszívesebben visszaküldeném neki. A következő párom ugyanolyan nyugis értelmiségi lesz, mint én, nekem nem kell ilyen törtető. Teszek rá, ha nem tudok mindenféle drága holmit venni a gyereknek, kreatívak vagyunk, megoldjuk:) Most csak a gyerek miatt már bocs, de nem állok be k-nak. Nagyon sok ismerős lett körülöttem K, mármint Kitartott, meg K.u.r.v.a., emiatt gyűlölöm és mélységesen megvetem ezt az egészet, főleg, hogy a férfiakban sajnos jogosan ilyen kép alakul ki a nőkről. Én kösz, de inkább megyek wécét pucolni, meg takarítani az idős öregemberek alól a sz@rt, minthogy K legyek, mert számomra ez sokkal megalázóbb, mint sz@rt takarítani. És fáj, hogy a legtöbb nőről az a kép alakult ki, hogy csak a pénzre megy és sajnos nem alaptalanul.
2013. júl. 14. 12:39
 33/62 A kérdező kommentje:

"Én kösz, de inkább megyek wécét pucolni, meg takarítani az idős öregemberek alól a sz@rt,"

És ki ezért lenéz,az egy tahó!

Én nem nézek le senkit sem.....csak az ilyen munka távol áll tőlem...de aki dolgozik,azt becsülöm.

Meg kéne érteni,h nem vagyunk egyformák!

Ahogy a virág sem választhatja meg a színét,nem mi vagyunk felelősek azért,akivé válunk....

A környezetünk formál,és alakítgat minket!

2013. júl. 14. 12:48
 34/62 A kérdező kommentje:
Van akinek sosem leszünk szimpatikusak,lesz olyan aki velünk képzeli el a jövőjét.....
2013. júl. 14. 12:49
 35/62 anonim ***** válasza:
92%

mert ha intelligensen csinálod, akkor nem az fog sütni rólad, h egy pénzéhes lusta liba vagy, hanem hogy megtaláltad azt a pasit, akivel jó együtt élni, és szeretitek egymást.

nos, anno nekem nem csak az volt a fontos, h nagy szerelem, rózsaszín köd, blabla, hanem racionálisan is megnéztem, h milyen ember a társam. ha tanult, szorgalmas, tisztességes ember, akkor nagyobb az esély rá, h anyagi biztonságot is nyújt majd. mondjuk azt, h baromi nagy szerencsém volt. amikor megismerkedtünk, a párom csóri egyetemistaként élte napjait, legnagyobb vagyona a laptopja volt :) most egy jól kereső, komoly egzisztenciát felmutatni tudó férfi. természetesen nem várom el, h eltartson, bár tény, h az én fizetésem kevesebb mint az övé.

szeretjük egymást, nagyon összeillünk, mindig kitalálunk valami izgalmas programot :)

persze a külvilág azt látja, h elkényeztetett úrinő vagyok, csak mert a párom olyan rendes, h reggel elvisz kocsival dolgozni, este értem jön, néha beülünk vacsorázni, eltöltünk egy hosszú hétvégét valamelyik környékbeli ország szép táján. ebben egyrészt benne van az ő nagyvonalúsága másrészt az én fizetésem egy csekély része is :)

ja, és még csak olyan csinos sem vagyok :) nem a külsőn múlik a dolog, hanem hogy talál-e benned valami vonzót az a pasi, akit társadnak szeretnél. na és persze h hosszú távon működik-e a kapcsolat.

2013. júl. 14. 12:53
 36/62 anonim ***** válasza:
59%

Az a baj ezzel kérdező, hogy nem biztos, hogy fogsz is találni egy ilyen pasit.

Nagyon sok érv szól ez ellen:

1.Ki vagy neki szolgáltatva, bármikor a fejedhez vághatja, hogy ő tart el, s neked azt kell csinálnod, amit mond

2. Ha x idő után elhagyna ott maradnál pénz, munka, ledolgozott évek nélkül

2013. júl. 14. 13:02
 37/62 anonim ***** válasza:
59%

Milyen unalmas, egysíkú a legtöbb ember gondolatmenete... Tehát azt elvárhatja egy nő, hogy a jövendőbelije magas legyen, sötét hajú, intelligens, jó humorú, vonzó, karakteres arcú, gyengéd, házias, hűséges, blablabla... de ha mindezek helyett csak annyit vár, hogy szeresse őt és legyen jómódú, akkor az a nő túl sokat akar, meg ribè is. Érdekes.

Azt meg honnan veszitek, hogy a gazdag férfi lenézi a háztartásbeli feleségét, de az üreszsebűek nem? Csak ezen a honlapon százszor több dolgozó nő panaszkodik az átlagos keresetű, ámde phaszfej természetű férjére, akit válás után nem győz kiforgatni abból a kevésből is, de addig itt döngeti a mellét, miszerint hűdenagy szeretet , meg tisztelet van köztük. Hölgyeim, a csóró pasi ugyanúgy félrelép, szemétkedik, tiszteletlen, nem segít otthon.. nehogymár szentté avassuk a kispénzűeket, nevetséges.

A válás után majd mi lesz az eltartott nőkkel, miért, VELETEK mi lesz? A legtöbben egy fizetésből még egy albérletet sem tudnátok fenntartani, ugyanúgy felkopna az állatok a férjetek fizuja nélkül. Tudom-tudom, itt mindenki atomfizikus, meg jegybankelnök, havi többmilliós nettóval... :D

És végül van egy megdöbbentő hírem, mert annyira aggódtok a kérdező öregkora miatt: a nyugdíjat úgy is lehet fizetni, hogy nem dolgozol. Bár még a saját nyugdíjatok felől se lehettek nyugodtak, ugye Orsós bácsi ezt elintézte, szóval nem a kérdezőt kell a földbe dorongolni, miközben semmivel sem fényesebb a ti jövőtök.

2013. júl. 14. 13:51
 38/62 anonim ***** válasza:
67%

32-es

én is minden munkát megcsinálok, és wc-t is takarítanák, ha azt kell, de sajnos abból sem lehet megélni. Nem a munkával van a baj, hanem azzal, hogy nincs megfizetve!

Vagy te aha wc-t takarítasz, abból meg tudsz élni??

2013. júl. 14. 14:27
 39/62 anonim ***** válasza:
58%
Általában a rosszabbul kereső férfiak ítélik el az ilyen nőket, mert tudják, hogy esélyük sincs nála. Ők azon az állásponton vannak, hogy csak szerelem legyen. Persze, a szerelem szép dolog, de attól még miért kéne éhezni? Ez persze sarkított példa. Nekem mindig is a sikeres emberek voltak szimpatikusak, nem csak férfiban, nőben is. Itthon is ezt a példát láttam magam előtt. A szüleim is jól kerestek mindketten, eszembe sem jutott volna, hogy egy minimálbérért güriző, érettségivel rendelkező párom legyen. Lehet ezért r*b*ncnak tartani. Nekem is van diplomám, levelezőn most csinálom a másoddiplomámat. Jó fizetésem van, a férjem mégis az ötszörösét hozza ennek haza, ehhez képest az enyém olyan, mint valami kis zsebpénz. Nem szakadok meg a munkában, de dolgozok, mert szeretek tenni valamit. Viszont amikor gyereket vállalunk, és akár hosszabb ideig itthon maradok, meg sem fog kottyanni a családi kasszának az én fizetésem kiesése. Annyira nagy baj, hogy én erre vágytam, nem pedig arra, hogy 35-40 évesen mehessek el szülni, mert addigra szedjük össze magunkat, hogy el tudjunk tartani egy gyereket? És hogy nem akarom az akciós címkét lesni a boltban, mikor vásárolok? Imádom a férjemet, ha nem szeretném, nem mentem volna hozzá. Tény, hogy azt is szeretem, hogy ilyen jól élünk, és nem kell nélkülöznünk. Soha nem is tagadtam ezt. A férjem a 2. férfi az életemben, 19 éves korom óta vagyunk együtt. Továbbra is lehet r*b*ncnak tartani, én nyugodtan nézek esténként tükörbe.
2013. júl. 14. 14:53
 40/62 anonim ***** válasza:
71%

"Én nem tudnék olyan pasival együtt élni aki a saját! párjától sajnálna egy ruhát,cipőt vagy egy vacsorát...... "

Nekem ebben az nem tetszik, hogy felnőtt embernek miért kell ruhát meg kaját venni? Ha én akarok valamit, megveszem magamnak, és nem kell arra várnom, hogy anya-apa megvegye. Ez a jó a felnőttlétben.

2013. júl. 14. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!