Egy nőt miért ítél el a többi férfi, ha jómódú pasit szeretne magának?
Igen,le lehet hurrogni,de én nagyon lentről jöttem,kiskoromban rengeteget nélkülöztünk,most leérettségiztem,de alig találok magamnak állást,viszont
szép,és csinos nőnek tartom magam/tartanak.
Szeretnék olyan társat/férjet találni magamnak akit szeretek is,de nem is kell megszakadnom a munkába mellette,és nem sajnál rám semmit.....
Ez elítélendő?
Én elváltam. Szerelemből mentem férjhez, nem becsültek. Albiban vagyok gyerekkel, szarul élünk, pedig dolgozom!Gyereknek sok mindent nem tudok megadni. De még jól nézek ki, hát pénzzé teszem...
Most kitartót keresek, úgy látszik alakul is. Nem erről álmodtam, de ez van. Minden pasi azt akarja, hát akkor fizessék meg. Lehet elítélni!!!
ma 12:11
Szeretem persze!
Lehet hinni,lehet nem hinni,csak pénz miatt nem élnék együtt vele!!!
Olyan mellett tudok élni,akit szeretek is!
Mesékből meg kinőttem!
Volt egy másik kapcsolatom is,amiben 5 évet éltem le egy olyan emberrel,aki megcsalt,én dolgoztam,és a saját keresetemből könyörögnöm kellett egy cipőre!
Közös kassza volt!
Na melyik a jobb???
ja és ő például minimálbérért dolgozó pasi volt!
Ami oké lett volna,ha nem lett volna akkora sóher!
Mi az h könyörögjek 1 cipőért,mikor én is ugyanannyit kerestem anno,vele!
Nem arról van szó,hogy elvárjuk,e ha megteheti?
Te nem tennéd meg,nem kényeztetnéd a szerelmedet,ha megtehetnéd????
Akkor inkább egy idegenre költenél?
Igen!
Természetesen itt nem az a lényeg,hogy elvárnánk e mi nők,hogy megtegye a pasi,hanem hogy megtenné e,ha megteheti?
Ha megengedheti magának azt,hogy kényeztesse,boldoggá tegye a párját,akkor miért ne tenné meg?
Én nem tudnék olyan pasival együtt élni aki a saját! párjától sajnálna egy ruhát,cipőt vagy egy vacsorát........
Számomra taszító lenne egy ilyen férfi társasága.......
Hát számomra meg az taszító,és gusztustalan,hogy már-már élő,járkáló bank automataként beszéltek a párotokról.......
De tényleg?
Ez most lehet életcél kérdező?
K...rva komoly?
Hogy kitartott (idővel) elbutult,unatkozó nő legyél a párod mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!