Egy férfi, ha szeretne gyereket, de nem lehet barátnője annak csak a béranya jut?
Egy nőnek könnyű dolga van ha szeretne gyereket, mert mindig találni fog egy pasit, aki megdugja, bárhogy is néz ki a hölgyemény...
Én nem vagyok sem macsó, sem vagány, sem jóképű és ez meg is a "sikereimen".
Viszont szeretnék majd gyereket. Még fiatal vagyok hozzá, de 10 év múlva már szeretnék. Akkor nincs már választásom, mint egy béranya felfogadása? (még akkor is ha ez illegális)
Szerettem volna társat. De amint egyre több embert (nőt is) ismertem meg, már eljutottam arra a pontra, hogy jobb nekem egyedül.
Mindig is vágytam egy családra, feleségre, gyerek(ek)re. Most a feleség és a társ dolog kiesett a vágyaimból. De a többi nem!
Önbizalmam meg pont annyi van, amennyi egy ilyen pasihoz illik.
Első válaszoló vagyok.
Próbálj akkor más felé orientálódni, kilépni a szűk környezetből. Nem feltétlenül akarja valaki megváltoztatni a másikat, én sem akarom a férjem megváltoztatni és ő sem engem. Hol keresel párt magadnak?
A valós életben (nem szórakozóhelyeken!) és interneten.
Sajnos mivel 25 éves vagyok, ezért a 20-25 közötti lányok illenek hozzám, kor szerint.
De nekik még a bulizás vagy a külsőségek számítanak. (átlagossal nem érik be)
úgy tudod elhinni magadról, hogy értékes vagy, hogy változtatsz. Változtass valamin. Például ha van némi szabad időd akkor csatlakozz egy önkéntes szervezethez például. Próbál meg segíteni másoknak, embereknek, állatoknak ami neked bejön.
itt például szét tudsz nézni. Hátha bejön valami. Találkozni tudsz emberekkel, nyitni tudsz mások felé, hasznosnak érzed majd magad tőle. Ha valaki hasznosnak érzi magát megváltozik a kisugárzása is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!