Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi, ha szeretne gyereke...

Egy férfi, ha szeretne gyereket, de nem lehet barátnője annak csak a béranya jut?

Figyelt kérdés

Egy nőnek könnyű dolga van ha szeretne gyereket, mert mindig találni fog egy pasit, aki megdugja, bárhogy is néz ki a hölgyemény...

Én nem vagyok sem macsó, sem vagány, sem jóképű és ez meg is a "sikereimen".

Viszont szeretnék majd gyereket. Még fiatal vagyok hozzá, de 10 év múlva már szeretnék. Akkor nincs már választásom, mint egy béranya felfogadása? (még akkor is ha ez illegális)

2013. jún. 30. 21:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Köszönöm, de 2 éve élek boldog kapcsolatban :) Örülök, hogy te jobban tudod, mint én :) Ja és egy férfi a párom, aki nem sajnáltatja magát! :D
2013. júl. 3. 12:38
 32/37 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy van :) válaszoltam a prividre...

de nem is érdekel ez a téma...

2013. júl. 3. 12:40
 33/37 A kérdező kommentje:

mi lesz a legközelebbi privid anyázni fogsz, vagy mi?

nem irigylem a párod. ilyen nőt még bottal sem piszkálnék meg. (mert ugye férfiké a kezdeményezés)

2013. júl. 3. 12:42
 34/37 anonim ***** válasza:

Ezt a topicot nyitották erről a topicodről:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2013. júl. 3. 12:51
 35/37 anonim ***** válasza:
27: Ahány ember, annyiféle igény, annyi féle jópasi-definíció.
2013. júl. 3. 12:53
 36/37 A kérdező kommentje:

üdv!

a kiírt kérdésed alapján: mégsem csak a férfiakat hibáztatják. Nem is értem hogy gondoltad. Az általánosítás sose vezetett jóra, lásd a történelmet...

2013. júl. 3. 12:59
 37/37 anonim ***** válasza:
Azóta van vmi?
2022. nov. 19. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!