Anyukák, látátok? Örület? www.harmonet.hu/orulet/57083-beranya-lesz-a-ferfi. Html&harmo=202200#tovabb
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 08:18
2/10 A kérdező kommentje:
Szinte a lap oldalán van egy cikk egy férfiről aki szült!
2010. nov. 10. 08:20
3/10 anonim válasza:
Linkelj újra!
Kommentben!
Kérdésben nem olvashatók a linkek...
4/10 anonim válasza:
Már akkor is felfigyeltem rá, amikor a saját gyerekét szülte:)
Az oldalról meg a kedvencem a köldökszöszt gyűjtő férfi. Mindig megdöbbenek, hogy mik vannak:DD
5/10 anonim válasza:
Már miért is őrület? Miért ne szülhetne, hiszen méhe van. A béranyaság pedig óriási áldozat, tisztelem azt, aki idegenekért megteszi. Még ha pénzért is.
7/10 A kérdező kommentje:
Ti most viceltek, ugy-e?hát hová halad ez a világ?Ti tényleg normálisnak tartjátok ha egy férfi szül?
2010. nov. 10. 09:49
8/10 anonim válasza:
Normálisnak nem mondanám a dolgot, de nem olyan nagy szám, hiszen az a férfi nő. A kedvenc dalszerzőm írta egy dalban: "Ha nem azt néznéd, hogy fiú-e vagy lány
nem csalódnál senkiben."
9/10 anonim válasza:
Ha nekem lenne a baba,én tutira nem nézném h honnan jött ki..És a "férfi" a cikkben mindent elmondott,miért teszi,egyet is értek vele.Sőt valamilyen szinten még előny is,hiszen így nem lesz valódi anyja a gyereknek,talán az anyai érzések sem lobbannak fel benne a terhesség során,csak kihordja,megszüli és kész,nem kínoz senkit,nem bonyolódik a dolog.Az nincs benne h donor v saját petesejtjével termékenyül e meg(sztem donor),így még az öröklődéstől sem kell tartani..
10/10 anonim válasza:
Pont ugyanannyira normális/nem normális egy férfi szülése, mint ahogy az, hogy nőnek született, és most férfi.
Ha már fejet hajtunk azelőtt, hogy átoperálják, akkor miért kellene fennakadni azon, hogy szül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!