5 hetes babám alig alszik ha nagy nehezen el is alszik 15-30percnél nem tovább. miért? Ma sokat bukott és nagyon hisztis
mit tegyek?nem jó ha hason fekszik,ha oldalt ha háton...nem jó ha kézben van..egy szóval sehogy sem:( amikor szopizik akkor van hogy sír a cicin..:(
a tejem jó...nem tudom mi tévő legyek már teljesen kki vagyok az állandó sírástól:(
Látom, hogy azt írod jó a tejed. A személyes tapasztalatom azonban más....
Nagyobbik fiam volt ilyen sírós. Rengeteget bukott, Ő is max 15-20 perceket aludt, egész nap cicin volt, de ott is sírt. A súlya szépen ment. Nekem 3 hónapomba telt, amire rájöttem, hogy hiába van rengeteg tejem, mindíg éhes. A védőnő nem ajánlotta a mellétáplálást, így szenvedtünk az első 6 hónapban. Kisebbik fiamnál ahogy észrevettem, hogy ugyanígy viselkedik, adtam tápszert az anyatej mellé. Ezzel megoldódott, nagyon jó baba lett.
Ebből gondolom, hogy éhes.
sziasztok:)
infacolt azt kapja a matraca is megvan emelve sokat büfizünk de sajnos órák úlva is bukik valamiért pedig 2x 3x büfizik.ma találkoztam a védőnővel a séta közben de csak annyit mondott hogy érzi a szelet....a tejem onnan tom hogy jó hogy van zsírréteg a tetején és elméletileg jó a védőnő szerint..
ma is ugyanaz a helyzet azért nem tudtam írni .teljesen ki vagyok már...olyan rossznak érzem magam:(
ja a doki annyit mond hogy amíg a súlyával nincs gond addig semmi gáz...:( ma sem aludt szinte semmit:(
A tejeddel nincs semmi gond, hacsak nem eszel puffasztó ételeket, vagy iszol túl sok kávét. De pl. egy barátnőmnél az volt a gond, hogy sok tejet ivott, amikor leállt róla, a baba hasával nem volt több gond.
Ami nálatok van, nekem nagyon gyanús, hogy reflux. Menj el másik dokihoz, ha lehet, gasztroenterológushoz. Sajnos nagyon sok gyermekorvos nincs tisztában vele, hogy ez a rendellenesség mennyi kínt okozhat. Egyébként úgy tudom, hogy pár hónap alatt kezelés nélkül is kinőheti a baba, de ettől még igenis kell kezelni, főleg, ha ilyen komoly, szerintem ez nem igényel magyarázatot. Ne hagyd annyiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!