Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi, ha szeretne gyereke...

Egy férfi, ha szeretne gyereket, de nem lehet barátnője annak csak a béranya jut?

Figyelt kérdés

Egy nőnek könnyű dolga van ha szeretne gyereket, mert mindig találni fog egy pasit, aki megdugja, bárhogy is néz ki a hölgyemény...

Én nem vagyok sem macsó, sem vagány, sem jóképű és ez meg is a "sikereimen".

Viszont szeretnék majd gyereket. Még fiatal vagyok hozzá, de 10 év múlva már szeretnék. Akkor nincs már választásom, mint egy béranya felfogadása? (még akkor is ha ez illegális)

2013. jún. 30. 21:47
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Örülnék ha egy 27-30 közötti nő szóba állna velem... de sajnos (érthető okokból) velük egyidős, vagy idősebb pasit szeretnének társul. De ez teljesen érthető.
2013. jún. 30. 22:23
 12/37 A kérdező kommentje:

De nagyon kedvesek vagytok

Köszönöm, hogy nem piszkáltok ezért!

2013. jún. 30. 22:25
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért piszkálnánk? Egyébként meg vár még kicsit és ne keseredj el. 25 évesen még fiatal vagy, nem kell annyira rohanni ezekkel a dolgokkal. Ha meglesz a feleség és a gyerek is akkor nem sokat fogsz aludni , javaslom előre próbáld kialudni magad :D
2013. jún. 30. 22:32
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalmat annyi mindennel fel lehet dobni!

Változtass valamin. Legyen egy kicsit más hajad, sportolj valamit (ha mást nem, fuss a kutyával), járj el programokra, vagy találj magadnak egy hobbit. Pl. szerintem kutyasétáltatás közben simán lehet ismerkedni, a többi gazdival.

De 10 évet írtál, az még rengeteg idő... Próbáld élvezni az életed és fogsz találni valakit :)

25/N

2013. jún. 30. 22:33
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Hat komolyan el lehetsz keseredve ha mar a beranyara gondolsz. Teny hogy nem vagyunk konnyu helyzetbe, nagyon keves az epeszu lany. Tudod az emberiseg valamikor elhagyta az allatvilagot de ugy latszik nem csak visszacsuszott a szintjere hanem ala sullyedt. Vagy forditsuk meg: megelozod a korodat, es akik megeloztek a koruk azoknak mindig rossz volt. Barhol talalhatsz egy ertelmes lanyt, nem lesz helyhez kotve, hisz Te is megfordulsz sok helyen, es van annyi eszed h a komoly dolgokat keresed, nem a trippert meg a nagy cicit, szerintem lanyoknal sem lesz ez helyhez kotve! Sok sikert! Magam reszerol teljesen aterzem a dolgot, pedig egyatalan nem vagyok csunya sem, csak hat, mindig mindenkinel van egy jobb, ez igazabol csak a partnereden mulik, hogy befogado valasza-e van masokra, vagy nem. Erdekes hogy En nem csaltam meg a parom soha, de nem is adom meg a lehetoseget a kisertesnek. Osszevetve: En meg nem adtam fel a remenyt xD

25/F

2013. jún. 30. 22:45
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem hiszem, hogy minden nőt megdugna valaki.

Másrészt, fel sem merül benned, hogy zéró önbizalommal nem lennél jó szülő, és a gyereked is csak egy merő görcs lenne?

2013. jún. 30. 23:45
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg elég szűk körben kerestél magadnak párt, ha azt írod, hogy a 20-25 év közötti lányok bulizósak még.

Sem én, sem pedig a barátnőim, sem senki a közvetlen környezetemben nem volt bulizós 20-25 éves korában. (Én most 26 éves vagyok). Én meg ilyen szubkultúrában nőttem fel.

Nem csak olyan lányok vannak, akikkel te találkoztál eddigi életed során, hidd el.

Ha pedig családot szeretnél, akkor lesz is. Ha szeretnél egy rendes feleséget, aki nem bulizik, hanem családcentrikus és még szép is és okos is, és illik is hozzád, akkor lesz is.

25 évesen kár feladni ilyen könnyen.

2013. júl. 1. 00:21
 18/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

14: járok konditerembe és nem tingli-tangli edzéseket csinálok.

Kutyasétáltatás közben valóban lehetne ismerkedni, csak az itteni közösség nyugdíjasokból és férfiakból áll.

15: egyetlen dolgot tudok csak tanácsolni: ne ismerkedj túl gyakran. Mert akkor annál gyorsabban ábrándulsz ki a nőkből. (és ezt nem a nők ellen beszélve, mert a férfiak sem különbek, csak beállítottságom miatt nem vagyok a férfiakra utalva)

16: magamhoz való önbizalmam meg van. És tudom, hogy nem azért nincs párom, mert én vagyok olyan sz*r, hanem azért amiért egy fölöttem író is mondta: mindenkinél van jobb.

17: szeretnék, de mi biztosítja, hogy lesz? semmi... nem minden valósul meg, amit szeretnék. (ill. csak az, ami csak rajtunk múlik, de egy kapcsolat két tényezős dolog)

2013. júl. 1. 07:57
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

10 év múlva akarsz gyereket. Az hol van még? Baromi messze. 25 éves vagy, szerinted ha most nincs barátnőd akkor vége a világnak?

Szerintem 0 önbizalmad van, mert ha lenne, elhinnéd, hogy igenis vannak normális nők és neked is van egy párod valahol! Ez a ne ismerkedj túl gyakran meg hülyeség. Ismerkedni kell! Igen, csalódsz, de mész tovább!!!

2013. júl. 3. 12:08
 20/37 anonim ***** válasza:

Örökbe is lehet fogadni.

Miért nem lehet barátnőd?:-o

"Egy nőnek könnyű dolga van ha szeretne gyereket, mert mindig találni fog egy pasit, aki megdugja, bárhogy is néz ki a hölgyemény..."

Csak azt nem tudod, hoyg a nők többsége csak olyan férfivel képes dugni, akivel odavissza szerelmesek egymásba, és felelősséget vállal a nőért és a gyerekért, és össze akarja kötni vele az életét. Na, ilyet viszont még nehezebb találni, mint Neked barátnőt.

2013. júl. 3. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!