Mit tegyek, nagyon zavar, hogy a férjem mindig a nőket bámulja az utcán. Minden férfi nézi a nőket a felesége jelenlétében is?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 15:14
1/22 anonim válasza:
Nem,csak a tuskó férfiak ilyenek!
2/22 anonim válasza:
Elég sokan teszik ezt, bár ha nagyon feltünően csinálja, az elég unszimpatikus dolog és minden nőnek rosszul esik.
3/22 anonim válasza:
Beszélj vele, mondd meg neki, hogy ez neked mennyire rosszul esik és ha ezután is csinálja, akkor gondolkodj el.
4/22 anonim válasza:
az enyém vagy nem nézi, vagy nagyon diszkréten csinálja. mert szeret, és nem akar megbántani.
aki feltűnően nyálcsorgat, annak semmilyen téren nem lehet nagy önuralma, tehát felejtős kategória nekem
6/22 anonim válasza:
A párom is csinálta ezt. Egyszer meguntam, megköszöntem az együtt töltött időt és a szüleimhez költöztem.
2-2,5 hónap múlva sírva könyörgött hogy béküljünk ki, mert hiányzom neki.
Mivel a beszélgetéssel nem mentünk sokra, elhagytam.
Mióta kibékültünk, jobban odafigyel az ilyen apróságokra.
7/22 anonim válasza:
Hűséget vagy vakságot fogadott? Ha vakságot, akkor ez gond. Egyéb esetben nem.
8/22 Bandicz Béla válasza:
Csak a burnyákok nem nézik meg a jó csajokat.Hites urad ezek szerint nem az.Örülj neki!
9/22 anonim válasza:
Utolsó kettővel nem értek egyet... Lehet diszkréten nézni másokat, ha feltűnően nézi a többi nőt, azzal téged alacsonyít le... Beszéld meg vele, ha nincs gyerkőc v egyéb dolog ami annyira kötne hozzá, akkor én el is gondolkoznék, ha nem változtat. Elvégre a felesége vagy, szeret, akkor ne bántson meg.
10/22 anonim válasza:
..az én barátom is mindenkit megnéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!