23 éves férfi vagyok. Korábban 18-19 évesen szteroidokat használtam. Azóta észrevettem, hogy nem kívánom már a szexet, merevedésem alig van és nem elég ideig. Szinte abszolút nincs szexuális életem. A heréimet is kisebbnek érzem. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Nem lecseszést várok, tudom, hogy nem kellet volna.2013. jún. 15. 19:10
1/7 anonim válasza:
Hát egy türelmes barátnő talán segíthetne, akivel nem a teljesítmény számít, hanem egyelőre csak az előjátékot próbálnátok. Esetleg közben felnőtt filmet néztek. Nem hiszem, hogy erre gyógyszer lenne, de ha ajánlanának is, nem merném bevenni.
Esetleg ezeknek nézz utána. Mivel gyógynövény mind a kettő, bajod tuti nem lehet tőle.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
A szteroid miatt csökkent a saját hormontermelésed. Sajnos ez történik, ha az ember szteroidokat használ. Menj el urológiára, hátha tudnak vele vmit kezdeni....
4/7 poiu válasza:
Négy év alatt vissza kellett volna állnia a dolgoknak... Itt más is lehet, én elmennék orvoshoz. Lehet, hogy nem használ, de ártani biztosan nem árt: királydinnyekivonat.
5/7 poiu válasza:
Egy kicsit utánanéztem: van gyógyszeres kezelés arra, hogy a saját tesztoszteron termelésed gyorsabban helyreálljon, remélem Mo-on is (pl. antiösztrogének). Irány a szakorvos.
6/7 anonim válasza:
Milyen szteroidokat használtál?
Hány milliseket, napi hány szemet, heti hányszor?
Ment mellé étrend kiegészítő, ha igen, akkor micsoda?
Van-volt-e valamilyen betegséged, ha igen mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!