69 éves férfi, szívinfarktus utáni merevedési zavar természetes?
Tulajdonképpen természetes, a korral és a betegségekkel is együtt jár.
A szervi panaszokon ürológus, a lelkieken pedig pszichológus vagy szexuálterapeuta tud segíteni (és általában tudnak, menj el hozzájuk!!)
Érszűkület, elégtelen vérellátás, vagy olyan gyógyszerek adagolása, amik lecsökkentik nagynon a vérnyomást, egy jó kardiológus kellene ehhez, és el kell mondani a problémát, hogy tudja, mit keressen.
A merevedési zavar az esetek nagy többségében szív és érrendszeri gondra vezethető vissza, a szívbetegségek előszobája.
Én sem egy mai "gyerek" vagyok.Jobban átérzem a problémát,mint egy olyan akinek nincsenek ilyen gondjai .Valóban összefügghet ez a vérellátással is .vannak már vérnyomás csökkentők,amelyek nem zavarnak be már.A kielégülés utáni vágy ugyan meg is marad,mert annak semmi
köze az érrendszeri betegségekhez.Amihez fiatalon kevés
idő is elég volt,ahhoz bizony már ebben a korban a többszöröse kell.Tudom én ezt már magamról is .Persze
sok-sok türelem is .Már nem kell nekünk bizonyitani,hogy
pillanatok alatt fittek vagyunk .A nagy akarás tök ellenkezőjére forditja az egészet.Ahogy sok fiatal fiunál is van,a nagy akarás ,megfelelés miatt nem jön létre a merevedés,vagy pillanatok alatt meg is szűnik .
A kielégülés bizony még a prosztatának is nagyon jót tenne
ez a leghatásosabb módja a p.rák elkerülésének .Nem tudnak megtelepedni a rákos sejtek.Mondják az urológus dokik.Elhiszem mit érzel a pároddal szemben is .Ez egy újabb traumát idéz neked elő .Probáltalak lelkileg is megnyugtatni,bízva abban megoldódik ez a problémád is
Kérlek engedd meg, hogy tegezzelek, idősebb vagy, mint én:)
Nem a heréiddel van gond, a tesztoszterontermelésed nem állt le, a hormonrendszered működik, csak egy másik egységnél lehet probléma. A nemiszervek nagyon magas vérellátottságú szervek, de ez a probléma még mindig a kardiológus tartozik, szinte biztos, hogy a terület vérellátottsága nem kielégítő.
Sokan javasolják ilyenkor a viagrát, mivel tágítja az ereket és fokozza a vérbőséget, de infarktus után szerintem érdemes lenne kutakodni tovább, nehogy valami végzetes történjen. Az soha nem tekinthető természetes állapotnak, hogy nem áll fel!
Kitartás!
Bocs 7 es de kicsit helyesbíteném hozzászólásodat.
Sajnos a tesztoszteron termelés a herékben nagyon is leáll
Ez már a 21-22 életév után fokozatosan csökken .A szervezet
viszont hosszú időre elraktározza magának,és még a mellékvesék is termelnek keveset .Szívbetegeknek viagrát nem írnak fel,ez nagyon könnyen halált okozhat .
Nem véletlen orvosi vizsgálat után írja fel a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!