Egy férfi, ha szeretne gyereket, de nem lehet barátnője annak csak a béranya jut?
Egy nőnek könnyű dolga van ha szeretne gyereket, mert mindig találni fog egy pasit, aki megdugja, bárhogy is néz ki a hölgyemény...
Én nem vagyok sem macsó, sem vagány, sem jóképű és ez meg is a "sikereimen".
Viszont szeretnék majd gyereket. Még fiatal vagyok hozzá, de 10 év múlva már szeretnék. Akkor nincs már választásom, mint egy béranya felfogadása? (még akkor is ha ez illegális)
""Egy nőnek könnyű dolga van ha szeretne gyereket, mert mindig találni fog egy pasit, aki megdugja, bárhogy is néz ki a hölgyemény..."
"
Ja, meg azt sem tudod, hoyg nem minden dugásból lesz baba, hanem 30-40-ből egyszer átlagosan. Sokan egy évtizedig is próbálkoznak, mire sikerül. 10-20 éves kapcsolat létrehozása meg nehogy nehezebb legyen már, mit Neked barátnőt találni!:)
a nőknek nyilván könnyebben lesz pasijuk, mint fordítva.
- Nyilván? Szerintem nem. Mindkét nemnek ismerkedni kell, randizni és csalódni, lehet sokszor, de nem feladni. Az van, hogy egyre több a töketlen "pasi", aki várja, hogy majd a nők az ölükbe hullanak, mert (azt hiszik) jóképűek. De lehet van egy kevésbé jóképű, aki veszi a bátorságot és odamegy a nőhöz, ismerkedik, elhívja.
Szexre lehet találni partnert mindig, de kapcsolatra már nehezebb. Akár férfi vagy, akár nő.
Merj kockázatot vállalni, mert így egyedül maradsz tényleg!
4 év kudarcélményei nem elég kockázat?
ebből tanultam és levontam a következtetéseket. amik általában nem tetszenek az álszent nőknek.
az őszinte nők meg egyetértenek velem...
23: De abban a kalandban egy férfi is volt, és a férfinek is uyganúgy gyereke az a gyerek. tehát Neked is ugyanúgy lehet gyereked egy kalandban, mint egy nőnek.
Egy aktusban egy férfi van és egy nő. 50% a férfijelenlét a gyermeknemzésnél és 50% nő.
hm?
27: jópasikkal kalandoznak. nem átlagosokkal...
igaz nekem is voltak ilyen kapcsolataim, de több ilyenre nem vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!