Egy nőt miért ítél el a többi férfi, ha jómódú pasit szeretne magának?
Igen,le lehet hurrogni,de én nagyon lentről jöttem,kiskoromban rengeteget nélkülöztünk,most leérettségiztem,de alig találok magamnak állást,viszont
szép,és csinos nőnek tartom magam/tartanak.
Szeretnék olyan társat/férjet találni magamnak akit szeretek is,de nem is kell megszakadnom a munkába mellette,és nem sajnál rám semmit.....
Ez elítélendő?
"de amúgy kinek mi köze hozzá,hogy hogyan akar élni a másik? "
Minek tesznek fel akkor ehhez kapcsolódó kérdést?Legyünk már tisztában azzal,hogy ha valaki kérdést tesz fel,akkor lesz aki negatív véleménnyel lesz a dologról.A témához szólva meg elég undorító az,hogyha valaki csak gazdag pasit keres magának,hogy ne kelljen megszakadni a munkában...Nekem az a fontos,hogy a jövendőbelim szeressen és boldog legyek vele.Nem az,hogy mennyi pénze van és mennyit költ rám...
Nem elítélendő!
Engem eltart a férjem!
És képzeljétek nem várja el,hogy cselédkedjek érte!
Ha bármire kell pénz,megkapom....de kérnem sem kell tőle,mivel nekem is van bankszámlám,kártyám,arra utalja a pénzemet,abból vásárolok be,bőven marad belőle magamra is.
Ő szerinte ez a normális,szeretetben élünk,nem használom ki!
Sosem kérek semmit,ő gondolja úgy,hogy megérdemlem!
15.! Őszinte részvétem, bár most azt hiszed, irigy vagyok, pedig nem.
És téged gondolom az tesz boldoggá, hogy mindened megvan. Csak azt felejtetted el odaírni, hogy azért szereted a férjed. :(
Azért,mert normális esetben,ha valaki tudja milyen nélkülözni,arra törekszik hogy megteremetse magának azt az anyagi hátteret,hogy ne kelljen. Nem eltartatja magát valakivel.
Felőlem mindneki azt csinál amit akar,de légyszives,miután levadásztál egy gazdag pasit magadnak,pottyantottál pár gyereket,aztán kirakják a szűrödet és ott állsz 3 gyerekkel,meg egy érettségivel (tehát kb 0 végzettséggel és munkatapasztalattal) ne gyere ide sírni,hogy mehetsz a híd alá.
Szóval ez egyszerű ostobaság. "nem kell megszakadnom a munkában" ez meg munkaundor,jobb ha megszokod,hogy ha kijártad az iskolát dolgozni kell és kész . Talán tanulhatnál valamit,hogy olyat csinálj amit szeretsz..nyelvvizsga,főiskola,egyetem,okj ? Nekem mondjuk ilyesmik jutnak eszembe ha arra gondolok hogy törjek ki a nélkülözésből .. bár több mint valószinü,hogy sokkal idősebb vagyok mint te.
Kicsit butácska vagy,vagy még nagyon éretlen . Nem gondolkodsz hosszútávon ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!