21 éves vagyok,9 évet nagy korkülönbségnek tartotok, ha a férfi már családot szeretne 2 éven belül?
Alapvetően nem sok a 9 év, és az sem kifogásolható, ha 23 évesen családot alapít egy nő.
A kérdés az, hogy TE akarsz-e családot, NEKED megvan-e a háttered hozzá (nemcsak anyagi értelemben), jár-e már ott az életed, hogy gyerekvállalás.
Ezeket muszáj tisztázni, a gyerekvállalás nem játék, hanem komoly felelősség, és muszáj, hogy mindkét fél 100%-osan készen álljon rá.
Én 22 vagyok, és el sem tudnám képzelni még a családalapítást. A párom 32 éves, szerencsére még ő sem áll készen rá.
De sokan már 20 évesen boldog családanyák, ez annyira egyénfüggő. Te mit gondolsz erről?
19:30
Te most tulajdonképpen miről beszélsz, a csákó 2 év múlva 32 lesz, mikor akarjon gyereket 50 évesen?
Egyébként 23 évesen már nincs korán, de ezt neked kell tudnod.
Eddig nagy zűrzavar volt a szerelmi életem, most boldog vagyok, hogy rátaláltam a páromra, mindent megtennék kettőnkért. Vágyom arra, hogy elköteleződjek, minden nap magam mellett tudjam.
Egyre jobban érdekelnek a gyerekek is, eljátszok a gondolattal milyen lenne egy család.
2 év múlva én késznek érezném magam erre érzelmileg.
1 éve dolgozom is már, meglenne hozzá a munkaviszonyom, addig tudnánk tartalékolni is.
A 2 éven belüli családtervezés azért meghatározó, mert a párom se lesz fiatalabb, 2 év múlva is már eléggé benne lesz a korban, nem hogy később, ő pedig nem akar idős apuka lenni és vágyik egy kis családra.
Az utolsó kommentedből látszik, hogy minden rendben és erre vágysz! Legyetek nagyon boldogok! :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!