Miért van az, ha a nő szeretne már házasodni, de a férfi még nem?
Szerintem a házasság nem változtatna azon, hogy messze vagytok egymáson. Azon egy közelebb /vagy össze-)költözés segítene, aminek nincs köze a házassághoz.
Szóval nem értem igazából én sem (már az ő fejével gondolkodva), hogy amíg gyakorlatilag csak távkapcsolatban éltek, és nem is nagyon vagytok együtt, addig miért akarsz egyáltalán házasodni?
Az első lépés gondolom a gyakoribb találkozás lenne inkább...
*egymásTÓL.
Elgépelés, nem rosszra gondolni! :D
Mondhatom, hogy nekem több van, mint neki, de ez nem téma nálunk. Mellesleg ami eddig különvagyona volt, az a házassággal se lesz közös vagyon. Esetleges válás esetén sem feleződik.
Ezeken túl: hogy lesz így család? Elvileg neki is kell. Majd, majd, majd... Én meg nem tudom, hogy mi ez a majd. Mi szokott lenni valójában? Nem tudok férfifejjel gondolkozni.
Nézd, azt tudom tanácsolni, ismerkedj. Ne számíts a pasira. megmondhatod neki, hogy neked ez így kevés. Úgy érzed hogy nem haladtok semerre, ő valamiért leragadt itt. Nem fogod magad rátukmálni, de akkor ő is vegye tudomásul, hogy a kapcsolatotokat mostantól laza kapcsolatnak tekinted, és ha belebotlasz valakibe aki komolyan gondolja, akkor lelépsz. És valóban kezdj el eljárkálni. Már ha bírod :) az éjszakázást már én sem bírom :) 34 vagyok. Nekem is volt ilyen pasim, teljesen bele voltam szerelmesedve, de sajnos ugyanúgy jártam mit te ezzel a hapsival. Mondjuk én nem húztam évekig. Összevissza 1 évig tartott. Mondjuk ő nekem sose mondta hogy el akar venni, hogy komolyan gondolja a kapcsolatunktat. Én meg szomorú szívvel tudomásul vettem. Aztán mikor teljesen világossá vált a dolog, nem értem rá többet, ő meg nem eröltette.
Visszagondolva ő magának való pasi volt. Mondjuk én is az vagyok, nehezen is tudnám megszokni hogy más itt sertepeltél :) de azért megpróbálnám. Ő viszont azt hiszem tipikusan olyan pasi volt aki egyedül érzi jól magát, aztán ha van nője alkalmanként átjár. Lehet hogy a te pasid is ilyen típus. Elvileg szeretne családot persze, de gyakorlatilag nem akar.
Pl jön a szilveszter remek alkalom hogy külön menj el bulizni, aztán hátha megismresz valakit.
34/N
Ha komolyan gondolná a férfi, akkor házasodna. Nem gondolja komolyan veled.
Azt mondtad, hogy neked több a vagyonod, mint neki. Lehet az anyagiak is vissza tarthatják (drága egy esküvő, alaphangon fél millió és még semmit nem csináltál).
De én azt mondom férfi fejjel, hogy nem akar komolyan téged (még, lehet csak bizonytalan a jövőt illetően). Meg ugye sokat lehet itt is olvasni, hogy ha a férfi elveszti az állását, akkor rögtön naplopónak van titulálva. Holott ez sajnos bekövetkezhet. Szóval ezt a trhet levenné a válláról. Szóval ezt a nőknek és az idióta kisfiúknak lehet megköszönni. (Én is ezt teszem, mindig amikor elveszítem az állásom - sajnos mostanában többször is leőfordult - mindig szakítok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!