Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, ha a nő szeretne...

Miért van az, ha a nő szeretne már házasodni, de a férfi még nem?

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt. Találkozni se sűrűn tudunk. 30-on felül vagyunk mindketten. Ő elvileg akar majd házasodni, de pontos okot nem tudok, hogy miért nincs ez benne a sokéves tervben, mert nem mondja el. Ha feljön a téma, már ideges lesz, megharagszik, de akkor sem válaszol. Nekem család kellene már, kifutok az időből. Na meg 30-on túl nem egy leányálom néhány hetente találkozni kis időre, mint kamaszkorunkban. Gyakorlatilag egyedül vagyok, mintha senkim se lenne. Nincs senkije, ez tuti, meg engem se akar elengedni, de beleragadtunk ebbe az állapotba. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi lehet ennek az oka?
2012. dec. 19. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezzel mi is így vagyunk.A párom 35 én 30 éves vagyok.Nekünk már megvolt az eljegyzés,és én már szeretnék házasságot és gyereket,de akárhányszor felhozom eltereli a szavakat.Nálunk ez azért van,mert nem akar kiszakadni a családi fészekből,a kényelem nagy úr.Sajnos én már ott tartok,hogy nem küzdök,ha nem akkor befejezem,mert nincs értelme,hogy lógjunk a levegőbe.Nem tudtok összeköltözni?
2013. ápr. 11. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!