A párom elvárja, hogy a napi nyolc órás munka mellett legyen megfőzve és az ágyban is a kedvére tegyek. Azt mondja, hogy ő szereti ha egy nő odafigyel ezekre a dolgokra. Szerintetek én reagálom túl?
"Nekem 2 (12-15) gyerek mellett kell ezt csinálnom,és 9-10 órában dolgozom!!
Jól is néznék ki,ha lázadnék,és azt mondanám,hogy "nincs főtt étel!nem vagyok rabszolga hisz napi 8 órában dolgozom!"
Azt hiszem lesnének rám!
De nem csak ők......"
Édes szívem, te büszke vagy arra, hogy két ekkora gyereked semmit sem segít? Nem neked kellett volna rá megtanítanod őket?
Ha 8-9 órában dolgozol, akkor nyilván van arra is pénzetek, hogy időnként beüljetek egy étterembe, rendeljetek egy pizzát, vagy más kaját.
Nem veszed észre, hogy magad alatt vágod a fát, azzal, hogy hagyod , hogy ennyire kihasználjanak?
Legyél egy kicsit okosabb!
Kérdező! Időnként főzzél sokat és tedd be a fagyasztóba! Néha üljetek be étterembe! Tanuld meg a legegyszerűbb, leggyorsabb kajákat, ne főzz hétköznapokon is 3 fogásos vacsorát, mert ennek semmi értelme!
Vond be a férjedet a házimunkába! Neked is legyenek elvárásaid! Ne légy áldozat!
Szerintem ez a kérdés kamu provokálás. Először leírod a kérdésedben hogy a férjed mit vár el és ez neked rossz, majd egy másik hozzászólásban azt hogy igazából még a férfiak szolgálják ki a nőket, és el vannak kapatva?
Basszus ha már provokálsz figyelj oda a részletekre mert ez így szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!