A párom elvárja, hogy a napi nyolc órás munka mellett legyen megfőzve és az ágyban is a kedvére tegyek. Azt mondja, hogy ő szereti ha egy nő odafigyel ezekre a dolgokra. Szerintetek én reagálom túl?
"Úristen ezek a hozzászólások! Komolyan beszéltek?
Na nehogy már 8 óra mellett ne lehessen megfőzni mert mindjárt dobok egy hátast! A szexet is mindketten élvezik, nem igaz?"
Teljesen igazad van!!!!
Anyám 10-12 órában meg tud főzni,mert apu is dolgozik,én vidékről Pestre járok tanulni,hétvégenként még tanul is a kisebbik testvéremmel,én vasárnaponként járok haza csak,koleszos vagyok de segítenék neki ha tudnék!
Anyám mégse lázad!
És rabszolgának se érzi magát.....
Ebbe mi a hatalmas elvárás???
Meg milyen beszólás hogy akkor tartson el.....ha nem tetszik,tartsd el te a pasidat szépen!
Én akkor minden okés!
Ezt valószínűleg a saját szüleinél látta így, hogy ennek így kell működnie. Ez az egész a nagyanyáink korából jön. A kb. ma is élő 1920-as évek után születettek öröksége ez a hozzáállás, amikor az akkor anyaként, feleségként élt nők javarésze háztartásbeliként dolgozott, kvázi az volt a feladata, hogy mosson, főzzön, takarítson, gyereket neveljen egész nap. Hozzáteszem, nem lehetett ez akkor kevés meló. Akkor eleve kettőnél több gyerek volt egy családban. Mosógép nuku....Szóval, ezt sikerült a mai nagyszülőség előtt álló kb.45 után születtekbe átültetni, hogy ez a dolgod, ezek női feladatok. Csak az akkori tanácsot osztogató nagymama megfeledkezett arról, hogy az ő lánya meg bejár dolgozni, és a szocban bár többnyire nem oly keményen, de csak lehúztak min. 8 órát az emberek. Szóval ezek a mai 45 utáni nagymamák, meg elvárják kismenyüktől, sőt arra nevelik a fiukat, hogy a háztartást csak és kizárólag a nőnek vezetnie, elvégre ők is végicsinálták. Na ez a totális hülyeség. Merthogy ők is szenvedtek az otthon semmittevő férjüktől, meg a kiszolgálásuktól, mégis ezt hajtogatják, hogy ez a helyes.
Egy nő napjainkban dolgozik, és szerintem a férfinek ugyanannyit kell otthon is teljesítenie, mint a nőnek. Miért kellene neki otthon semmittenie? Mert erre lett idomítva?
Hát igen, mindenkinek megvan a kötelezettsége a házasságon belül, ha valamelyik fél a sajátját elhanyagolja, jogosan reklamálhat a másik, ha ő mindent megcsinál, ami rá tartozik.
Gondolom Te sem örülnél annak, ha a buditartály a fejedre szakadna a könyvespolccal együtt, mert a férjednek úgy tetszik.
Azta mindenit!!!
Ezek mekkora elvárások!
Hagyd el ezt a pasit!
Álomvilágban él!
Mások viccen kívül 2-3 gyerek mellett is ennyit dolgoznak!
Mit lázadsz????
Egy feleség!
Nekem 2 (12-15) gyerek mellett kell ezt csinálnom,és 9-10 órában dolgozom!!
Jól is néznék ki,ha lázadnék,és azt mondanám,hogy "nincs főtt étel!nem vagyok rabszolga hisz napi 8 órában dolgozom!"
Azt hiszem lesnének rám!
De nem csak ők......
Most avassunk szenté???
ma 19:39
Nyári szünetben általában otthon szoktak ülni a tanárok drágám......
Hát nálunk ez úgy alakult,hogy mikor ugyan annyit dolgoztunk akkor én kerek perec megmondtam neki,hogy nem lesz az,hogy én csinálok mindent a háztartásban és a gyerekkel is én foglalkozom,mert azt ugye be kell látni,hogy a
Nőnek: 8 óra munka,gyerekkel foglalkozás,és az összes házimunka
Férfi:csak 8 óra munka
Azért ne már,ki szerint fer ez.
Mondjuk az enyém ezt megértette,úgyhogy kiveszi a házimunkából a részét rendesen,ráadásul imád főzni,még jobban is ,mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!