Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom elvárja, hogy a napi...

A párom elvárja, hogy a napi nyolc órás munka mellett legyen megfőzve és az ágyban is a kedvére tegyek. Azt mondja, hogy ő szereti ha egy nő odafigyel ezekre a dolgokra. Szerintetek én reagálom túl?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
35%
Én napi 10 órát dolgozok mégis megdöngetem az asszonyt amikor hazaérek. Munka csak kifogás.
2013. júl. 13. 19:34
 22/62 Lakatos Nintendó Pik ***** válasza:
20%
mi esik amúgy nehezedre, odarakni a rakott krumplit a tűzhelyre, vagy megnyalogatni a párod kukiját?
2013. júl. 13. 19:35
 23/62 anonim ***** válasza:
31%

"Úristen ezek a hozzászólások! Komolyan beszéltek?

Na nehogy már 8 óra mellett ne lehessen megfőzni mert mindjárt dobok egy hátast! A szexet is mindketten élvezik, nem igaz?"

Teljesen igazad van!!!!

Anyám 10-12 órában meg tud főzni,mert apu is dolgozik,én vidékről Pestre járok tanulni,hétvégenként még tanul is a kisebbik testvéremmel,én vasárnaponként járok haza csak,koleszos vagyok de segítenék neki ha tudnék!

Anyám mégse lázad!

És rabszolgának se érzi magát.....

Ebbe mi a hatalmas elvárás???

Meg milyen beszólás hogy akkor tartson el.....ha nem tetszik,tartsd el te a pasidat szépen!

Én akkor minden okés!

2013. júl. 13. 19:36
 24/62 anonim ***** válasza:
81%

Ezt valószínűleg a saját szüleinél látta így, hogy ennek így kell működnie. Ez az egész a nagyanyáink korából jön. A kb. ma is élő 1920-as évek után születettek öröksége ez a hozzáállás, amikor az akkor anyaként, feleségként élt nők javarésze háztartásbeliként dolgozott, kvázi az volt a feladata, hogy mosson, főzzön, takarítson, gyereket neveljen egész nap. Hozzáteszem, nem lehetett ez akkor kevés meló. Akkor eleve kettőnél több gyerek volt egy családban. Mosógép nuku....Szóval, ezt sikerült a mai nagyszülőség előtt álló kb.45 után születtekbe átültetni, hogy ez a dolgod, ezek női feladatok. Csak az akkori tanácsot osztogató nagymama megfeledkezett arról, hogy az ő lánya meg bejár dolgozni, és a szocban bár többnyire nem oly keményen, de csak lehúztak min. 8 órát az emberek. Szóval ezek a mai 45 utáni nagymamák, meg elvárják kismenyüktől, sőt arra nevelik a fiukat, hogy a háztartást csak és kizárólag a nőnek vezetnie, elvégre ők is végicsinálták. Na ez a totális hülyeség. Merthogy ők is szenvedtek az otthon semmittevő férjüktől, meg a kiszolgálásuktól, mégis ezt hajtogatják, hogy ez a helyes.

Egy nő napjainkban dolgozik, és szerintem a férfinek ugyanannyit kell otthon is teljesítenie, mint a nőnek. Miért kellene neki otthon semmittenie? Mert erre lett idomítva?

2013. júl. 13. 19:37
 25/62 anonim ***** válasza:
65%

Hát igen, mindenkinek megvan a kötelezettsége a házasságon belül, ha valamelyik fél a sajátját elhanyagolja, jogosan reklamálhat a másik, ha ő mindent megcsinál, ami rá tartozik.

Gondolom Te sem örülnél annak, ha a buditartály a fejedre szakadna a könyvespolccal együtt, mert a férjednek úgy tetszik.

2013. júl. 13. 19:38
 26/62 anonim ***** válasza:
52%

Azta mindenit!!!

Ezek mekkora elvárások!

Hagyd el ezt a pasit!

Álomvilágban él!

Mások viccen kívül 2-3 gyerek mellett is ennyit dolgoznak!

Mit lázadsz????

2013. júl. 13. 19:39
 27/62 anonim ***** válasza:
40%
Enyém is, és ráadásul itthon ül semmittéve egész nyáron (mivel tanár)
2013. júl. 13. 19:39
 28/62 anonim ***** válasza:
57%

Egy feleség!

Nekem 2 (12-15) gyerek mellett kell ezt csinálnom,és 9-10 órában dolgozom!!

Jól is néznék ki,ha lázadnék,és azt mondanám,hogy "nincs főtt étel!nem vagyok rabszolga hisz napi 8 órában dolgozom!"

Azt hiszem lesnének rám!

De nem csak ők......

Most avassunk szenté???

2013. júl. 13. 19:42
 29/62 anonim ***** válasza:
21%

ma 19:39

Nyári szünetben általában otthon szoktak ülni a tanárok drágám......

2013. júl. 13. 19:44
 30/62 anonim ***** válasza:
90%

Hát nálunk ez úgy alakult,hogy mikor ugyan annyit dolgoztunk akkor én kerek perec megmondtam neki,hogy nem lesz az,hogy én csinálok mindent a háztartásban és a gyerekkel is én foglalkozom,mert azt ugye be kell látni,hogy a

Nőnek: 8 óra munka,gyerekkel foglalkozás,és az összes házimunka

Férfi:csak 8 óra munka

Azért ne már,ki szerint fer ez.

Mondjuk az enyém ezt megértette,úgyhogy kiveszi a házimunkából a részét rendesen,ráadásul imád főzni,még jobban is ,mint én.

2013. júl. 13. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!