Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom elvárja, hogy a napi...

A párom elvárja, hogy a napi nyolc órás munka mellett legyen megfőzve és az ágyban is a kedvére tegyek. Azt mondja, hogy ő szereti ha egy nő odafigyel ezekre a dolgokra. Szerintetek én reagálom túl?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
75%
Na, már ne haragudj, de ha a párod többet dolgozik egy nap, mint TE, aztán ha hazajön, elvégzi a maga feladatát, hiszen írtad: "de előtte megeteti az állatokat STB", akkor mondd már meg légy szíves, mi a jó büdös francért nem vagy képes megfőzni egy tál meleg ételt neki? Neked nem esne esetleg jól? Te mindig csak hideget eszel? Ami pedig az ágyat illeti, ennek végképp nem lesz így jó vége. Azt fogod elérni vele, hogy máshoz fog fordulni, azért, amit tőled nem kap meg. Ezt akarod elérni? Tudod, igen, piszkosul túlreagálod és akkor most finom voltam.....
2013. júl. 13. 22:09
 52/62 anonim ***** válasza:
95%

2 dolgozó ember = két otthon is dolgozó ember (egyformán)

1 otthon dolgozó = 1 munkahelyen dolgozó

Ez csakis így igazságos. El kell osztani a munkákat. Főleg pedig nem szabad lenézni a másik munkáját... (seperc alatt kész az ebéd, mi az az öt perc porszívózás stb.)

2013. júl. 13. 22:09
 53/62 anonim ***** válasza:
83%

Hát igen a mai férfiak közül sok már nem tudja betölteni a

régi idők családfenntartó férjeinek a szerepét,de a

családfenntartó férjeknek járó jogokat követelik!

Könyörgöm mire föl???

2013. júl. 13. 22:31
 54/62 anonim ***** válasza:
100%

Egyenjogúság vagy mifene van. Ergo a házimunka arányaiban rra hárul, aki kevesebbet dolgozik. Ha egyformán dolgoznak, egyformán osztódik a házimunka.

VAgy ha van elég kereset, akkor fel lehet erre alkalmi munkaerőt venni. Nálunk is ez történt, amikor már centis por állt és egyikünknek sem volt ideje, ereje megcsinálni.

2013. júl. 14. 00:04
 55/62 anonim ***** válasza:
55%
Ledöbbentem a válaszokon. Komolyan a legtöbb nőnek az természetes hogy munka után álljon neki főzni, szolgálja ki a drága férjét, miközben ő a tv-t bámulja, aztán szexeljen vele, ha van kedve ha nincs, mert különben otthagyja a pasi és nézhet? Szerintem meg pont a sok szolgalelkű nő miatt van ennyi válás, senki nem tud egy olyan emberre felnézni, aki ugrál neki egész nap, csak nehogy elhagyja.
2013. júl. 14. 00:34
 56/62 anonim ***** válasza:
46%

Hagyd ott a p.icsába.

Neked nem jó így, őt meg ez nem érdekli-és ez a nagyobb probléma, mert nem is fogja.

Nem érzed jól így magad, lépj le.

2013. júl. 14. 01:02
 57/62 anonim ***** válasza:
100%
Azt lenne jó tisztázni kedves Kérdező, hogy Te ki vagy a történetben?
2013. júl. 14. 08:03
 58/62 anonim ***** válasza:
41%
Elvárás nélkül is megtettem önként és dalolva, nekem ez volt a természetes. Igaz, mióta egyedül élek, már csak azt csinálom, amit muszáj. Magam kedvéért pl. nem főzök.
2013. júl. 14. 19:43
 59/62 anonim ***** válasza:
65%
Mindent megtettél önként és dalolva és otthagytak utolsó?
2013. júl. 14. 20:15
 60/62 anonim ***** válasza:
46%
Megválaszoltad a saját kérdésedet. Főz, moss, takaríts az idénymunkásodnak. Aki olykor ezek szerint jobban ráér, mint te. Mindennap akar szexelni is? És ezt követeli? Ez a vicc kategória, ha úgy tudja élvezni, hogy a másik épp nem? Milyen párkapcsolat ez?
2013. júl. 15. 08:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!