A párom elvárja, hogy a napi nyolc órás munka mellett legyen megfőzve és az ágyban is a kedvére tegyek. Azt mondja, hogy ő szereti ha egy nő odafigyel ezekre a dolgokra. Szerintetek én reagálom túl?
Dehogy természetes, nem vagy rabszolga.
Hú, borzasztó 5-től 5-ig dolgozni..gondolom, nem a földeken kapál, csak ül. 5 után ő is tud főzni vacsorát.
Beszéljétek meg a dolgot.
Egyébként tény,hogy ha együtt éltek,akkor neked minden nap kaját kellene rakni elé,de ezt nem csak úgy lehet,hogy agyonhajszolod magad. :)
Főzz pl 2 naponta.
PL:Vasárnap főzöl,főzz többet,így marad hétfőre. Ezután főzöl kedden,abból marad szerdára,így csak csütörtökön kell újra. Ráadásul nem muszáj mindig 6 fogásos terülj-terülj asztalkámat csinálni. Ha nagyon fáradt vagy, vagy nincs időd,akkor csinálj olyat,ami hamar megvan. PL: spagetti,túrós tészta,káposztás tészta és hasonlók. :)
Mi így oldjuk meg,és ezt el lehet viselni.Persze a párod is csináljon valamit,l kerti munka,udvart rendbe rakni,néha segítsen a takarításban és hasonlók. :)
De ez csak akkor működik,ha megbeszélitek és csináltok egy "munkamegosztási tervet". :)
Az,hogy az ágyban tegyél a kedvére,azt meg te érzed. Ha nincs kedved minden nap,akkor beszéljétek meg,hogy bocsi de ma nem megy. viszont én azt figyeltem meg,hogy ha nem akarod,hogy a férjed "félre kacsintgasson",akkor muszáj megadni neki azt amire vágyik. egy férfinak fontos ez a dolog,és ha nem kapja meg tőled,egy idő után majd másnál fogja keresni.De ezt amúgy tényleg nektek kell megbeszélni,ezt csak ti tudjátok,hogy köztetek mi hogyan működik. :)
Remélem tudtam segíteni. :)
ha ő jóval többet dolgozik, én képes lennék őszintén szólva megcsinálni a vacsorát, pedig nem vagyok egy konyhatündér.
a másik dolog meg szerintem magától értetődő.
Úristen ezek a hozzászólások! Komolyan beszéltek?
Na nehogy már 8 óra mellett ne lehessen megfőzni mert mindjárt dobok egy hátast! A szexet is mindketten élvezik, nem igaz?
Kérdező, mikor lennél hajlandó főzni is és szexelni is? Ha nem kéne dolgoznod?
Sajnálom a férjedet!!
26/N
12-esnek teljesen igaza van.
13-asnak:
"gondolom, nem a földeken kapál, csak ül. 5 után ő is tud főzni vacsorát."
Miből gondolod,hogy csak ül? Ráadásul milyen munka az,ahol csak ülni kell,áruld már el? Mert azonnal megyek,főleg ha még a fizetés is jó...
Először inkább azt kellene megkérdezni a kérdezőtől,hogy mit dolgozik ő illetve a párja,majd azután okoskodni...
Jah és sokaknál olvasom,hogy "mi vagy te? rabszolga?"
Nem,nem rabszolga,hanem nő,és az ő dolga ételt rakni a férje elé,ugyan úgy,ahogy a férj dolga elvégezni a kinti munkát,megjavítani az elromlott dolgokat,egyszóval elvégezni a férfi munkát. Ne várjuk már el a férfitól,hogy 12 óra meló+a "férfi munka" elvégzése mellett még főzzön,mosson,takarítson,gyereket neveljen egyedül,ahogy a nőtől sem várhatjuk el,hogy a főzés,mosás,takarítás mellett elvégezze a "férfi munkát" és egyedül nevelje a gyereket.
A helyzet egyszerű:
a nő dolga: főzni,mosni,takarítani,gyereket nevelni
a férfi dolga: kerti munka,szerelés,nehezebb fizikai munka,gyereket nevelni
ezen felül van az,hogy besegítünk egymásnak,pl a férfi besegít a nőnek a takarításban vagy néha-néha ő főz, vagy a nő segít be a férfinak,pl kisebb kerti munkákat elvégez,de ez már csak kompromisszum kérdése,hogy ők hogyan osztják be egymás között a melót.
A kérés csak akkor nem jogos,ha a párod semmit nem csinál,hanem mindent neked kell,mert az nem helyén való,hogy a férfi haza megy és behuppan a tv elé és követeli a vacsit meg a szexet. De ha ő is megcsinálja a maga részét,akkor igenis jogos a követelése.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!