Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs önbizalmam, és lassan...

Nincs önbizalmam, és lassan bekattanok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szülés előtt normál alakom volt, de hajlamos voltam mindig is a hízásra, diétáznom és mozognom kellett mindig, hogy megtartsam az alakomat, amire büszke is voltam.

Két hónapja szültem, 15 kg felesleg van még rajtam. A család, a párom mindig mondogatta, hogy ne törődjek a kilókkal, a baba a fontos, a túlsúly majd lemegy.

Minden nap tornázom, sétálok, diétázom, 4 kiló már lement, de szörnyen türelmetlen vagyok.

Azon kaptam magam, hogy féltékeny lettem. Idegesít már olyan is, ha a párom feltesz a FB-ra a babáról képet, akkor valamelyik régi barátnője like-olja, akire ráadásul azt mondta még régebben, hogy a Barbie baba. Mindig az jut eszembe, hogy ezek a lányok milyen csinosak, én meg ha belenézek a tükörbe csak a nagy hasamat látom, a vastag karjaimat és combomat, csúnya lettem. Tegnap haza jött a párom munkából, lefürdött, átöltözött és elment azzal, hogy még meg kell néznie egy munkát. Teljesen bekattantam, mert az jutott eszembe, hogy biztos azért megy el otthonról, mert én kövér vagyok, és lehet valamelyik bárba megy, ahol csinos lányok vannak, akikkel régen barátkozott is.

Tudom, hogy le fogok fogyni, de az sok idő, és addig megbolondulok. Nem tudom mit tegyek. Nagyon rossz ez nekem. Ettől függetlenül nagyon imádom a picit, boldog vagyok, csak magamat utálom.

2013. júl. 10. 10:20
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatásokat. Jól esik, tényleg.

Olyanokkal, mint a 14-es meg nem érdemes foglalkozni, már én sem fogok.

Engem kiakasztott, hogy mióta feltettünk képeket a babáról, a párom exe nem győz feldobálni magáról mindenféle bugyiban pózolós képeket a FB-ra, azelőtt nem csinálta. Mikor kidobtuk az ismerősök közül, akkor megkérte a barátnőjét, aki szintén ismerős, hogy ossza meg, hadd lássuk. Vannak ilyenek is. Beláttam, hogy mindenkit nem lehet kidobni, és ma elhatároztam, hogy tojok a fejére. Nem érdekel. Leszek majd én is szép karcsú megint, és ráadásul boldog is.

2013. júl. 11. 08:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Kérdező! Tojd le az exet, szánalmas vergődésnek nevezik, amit ő csinál. Egyébként se törődj olyannal, aki bugyiban pózolós képet tesz fel a fb-ra, mert az annyit is ér. Mással képtelen felhívni magára a figyelmet, ezért kipakolja mindenét, de nem érzékeli, h csak magát járatja le. A párod nem véletlenül választott téged, és vállalt veled gyereket. Légy boldog, és ne idegeskedj a kilókon. Sok sikert a fogyáshoz! :)
2013. júl. 11. 12:05
 33/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Neked is a legjobbakat kívánom :)
2013. júl. 11. 12:19
 34/34 anonim ***** válasza:
Ha ennyire durva a helyzet, kérdező, akkor egy darabig ne lépj be Fb-ra. Felesleges falatnyi bugyikon idegesíteni magad. Én az ilyen embereket ki is vágtam a hírfolyamból, egyik ismerősöm se érdekel bikiniben. Magadtól meg ne nézegesd az adatlapját, ha ilyen rosszul esik. Keresd meg magadon azokat a dolgokat a tükröt nézve, amik tetszenek. Ne azt mondogasd magadnak, hogy "uram isten, mekkora hasam van!", hanem hogy milyen szép az arcod, hogy fényes, puha a hajad, és hogy ez a ruha milyen előnyösen áll rajtad. (Válassz olyan szabást, ami jól áll, próbálgasd egy darabig a ruhákat.)
2013. júl. 11. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!