Nincs önbizalmam, és lassan bekattanok. Mit csináljak?
Szülés előtt normál alakom volt, de hajlamos voltam mindig is a hízásra, diétáznom és mozognom kellett mindig, hogy megtartsam az alakomat, amire büszke is voltam.
Két hónapja szültem, 15 kg felesleg van még rajtam. A család, a párom mindig mondogatta, hogy ne törődjek a kilókkal, a baba a fontos, a túlsúly majd lemegy.
Minden nap tornázom, sétálok, diétázom, 4 kiló már lement, de szörnyen türelmetlen vagyok.
Azon kaptam magam, hogy féltékeny lettem. Idegesít már olyan is, ha a párom feltesz a FB-ra a babáról képet, akkor valamelyik régi barátnője like-olja, akire ráadásul azt mondta még régebben, hogy a Barbie baba. Mindig az jut eszembe, hogy ezek a lányok milyen csinosak, én meg ha belenézek a tükörbe csak a nagy hasamat látom, a vastag karjaimat és combomat, csúnya lettem. Tegnap haza jött a párom munkából, lefürdött, átöltözött és elment azzal, hogy még meg kell néznie egy munkát. Teljesen bekattantam, mert az jutott eszembe, hogy biztos azért megy el otthonról, mert én kövér vagyok, és lehet valamelyik bárba megy, ahol csinos lányok vannak, akikkel régen barátkozott is.
Tudom, hogy le fogok fogyni, de az sok idő, és addig megbolondulok. Nem tudom mit tegyek. Nagyon rossz ez nekem. Ettől függetlenül nagyon imádom a picit, boldog vagyok, csak magamat utálom.
Nah, fejezzétek be, hogy ki mennyire karcsú és csinos, csak még jobban kibukik szegény kérdező. Örülök, hogy a 46 kilós anyuka jól érzi magát a bőrében, de koncentráljunk a kérdésre! :)
Kérdező, tudom, hogy ez furcsán hangzik, de próbáld meg elfogadni, hogy ez az átmeneti súlyfölösleg a szüléssel együtt jár, s ezt mindenki tudja. Nem szentségtörés terhesség alatt hízni. Barátkozz meg az átmeneti kinézeteddel. Vegyél fel olyan ruhákat, amikben csinosnak érzed magad. Közben persze sportolj, egyél rendesen, szeretgesd sokat a babát és a férjedet is. De ne bujkálj! Örülj a kisbabádnak, annak, hogy hősiesen viselted a terhességet, a szülést, és hogy milyen szép eredménye lett! Legyél magadra büszke! Ha időd engedi, menj egy fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy fordulj olyan optikai tuninghoz, amiről tudod, hogy önbizalmat ad. Ha kimész az utcára vegyél fel csinos ruhát, se ne úgy állj hozzá, hogy a gyerek úgyis összekeni, semmi értelme. Ha a tükörbe nézve csinosnak látod magad, a kedved is jobb lesz. Hiába fogysz le, ha ezeken nem esel át, mert még megmarad a fejedben a mostani géped magadról, s lehet bármennyire jó alakod, ha nincs elég önbizalmad.
14-es
Attól,hogy vékony a derekad, melled az nincs,mert látszik! És ha jól szűrtem ki feneked sincs.
Kérdező: Ne aggódj majd le megy az a 10 kg szépen lassan,de ha ezen stresszel a férjedet taszítani fogod.
14-es vagyok.
Nem tudom miért lett ebből ekkora vita.Csak azt írtam,hogy nem mindenki néz úgy ki ahogy a kérdező,és ahogy a legtöbb szülés utáni nő.
Nem bántani akartam a kérdezőt vagy bárkit.
Én örülök hogy így nézek ki,és a férjem is büszke rám.
Ennyi.Nekem is van sok barátnőm,akin a szülés után 15-20 kiló rajta maradt.És akkor mi van??Én nem itélek el emiatt senkit.
Ti meg itt nekem estek...:(
Nem kapott,kepzeld!
Nem egy buta tinilany vagyok,aki a facebookon eli
az eletet!Nem erdekel masok velemenye!
Mindenkinek sajat magaval kell joban lennie ahhoz
hogy boldog legyen!
En az vagyok,es nekem ennyi eleg!!!
Akkor miért töltötted fel a képedet? Nyilván ha 10-15 kilóval több lennél, nem dicsekednél, hogy nyugi kérdező, nem csak te érzed rosszul magad. Nem tűnik úgy, hogy nem érdekelne más véleménye.
Ez kb. olyan, mintha most bemennél az allergia fórumba, és beírnád a kérdésekhez, hogy nem vagy allergiás semmire, nem folyik az orrod, nem viszket a szemed, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!