Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs önbizalmam, és lassan...

Nincs önbizalmam, és lassan bekattanok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szülés előtt normál alakom volt, de hajlamos voltam mindig is a hízásra, diétáznom és mozognom kellett mindig, hogy megtartsam az alakomat, amire büszke is voltam.

Két hónapja szültem, 15 kg felesleg van még rajtam. A család, a párom mindig mondogatta, hogy ne törődjek a kilókkal, a baba a fontos, a túlsúly majd lemegy.

Minden nap tornázom, sétálok, diétázom, 4 kiló már lement, de szörnyen türelmetlen vagyok.

Azon kaptam magam, hogy féltékeny lettem. Idegesít már olyan is, ha a párom feltesz a FB-ra a babáról képet, akkor valamelyik régi barátnője like-olja, akire ráadásul azt mondta még régebben, hogy a Barbie baba. Mindig az jut eszembe, hogy ezek a lányok milyen csinosak, én meg ha belenézek a tükörbe csak a nagy hasamat látom, a vastag karjaimat és combomat, csúnya lettem. Tegnap haza jött a párom munkából, lefürdött, átöltözött és elment azzal, hogy még meg kell néznie egy munkát. Teljesen bekattantam, mert az jutott eszembe, hogy biztos azért megy el otthonról, mert én kövér vagyok, és lehet valamelyik bárba megy, ahol csinos lányok vannak, akikkel régen barátkozott is.

Tudom, hogy le fogok fogyni, de az sok idő, és addig megbolondulok. Nem tudom mit tegyek. Nagyon rossz ez nekem. Ettől függetlenül nagyon imádom a picit, boldog vagyok, csak magamat utálom.

2013. júl. 10. 10:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
A te szemszögedből érthető a féltékenység. Mármint az nem normális, hogy egy új anyuka mindenkire féltékeny, de a leírásodból az jön le, hogy te csak mint egy jó test tekintesz magadra. A te szemedben "elvesztetted az értéked". De bármibe lefogadom, hogy a férjednek nem csak egy baba vagy.
2013. júl. 10. 11:57
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az sokkal zavaróbb lehet a férjednek, hogy emiatt folyton stresszelsz és láthatóan nem érzed magad jól a bőrödben! Idővel le fog menni az a 11 kg is, addig pedig örülj a babának, annak, hogy van egy szép családod! :)
2013. júl. 10. 12:10
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem "sok nő" néz így ki szülés után, hanem minden nő így néz ki.... Ami kilenc hónap alatt ment fel az kilenc hónap alatt fog lemenni. Nyugi. Hidd el sokakat zavar az ami téged, engem is zavar, de tulajdonképpen ha racionálisan gondolkodunk akkor mindenki ilyen lesz szülés után.
2013. júl. 10. 12:17
 14/34 anonim ***** válasza:
29%

Hát azért nem mindenki.

Én 5 hónapja szültem,és most így nézek ki.

46 kiló vagyok.Csinos anyuka,és a férjem borzasztó büszke,hogy szülés után is ilyen jó alakom van.

[link]

2013. júl. 10. 12:36
 15/34 anonim ***** válasza:
96%

14-es: ez alkati kérdés.

Más férfi azt szereti, ha a feleségével el tud menni bárhova, a feleség nem csak salátát csipeget és lehet enni vele jókat, és nem bujkál a kis utcákban, nehogy valaki meglássa.

2013. júl. 10. 12:39
 16/34 anonim ***** válasza:
65%

15-os: szerintem inkabb "akarati"

nalunk sem hagyta el magat a felesegem. Tok jo izmos es 48 kilo most is 2 gyerek utan.

a Kerdezonek meg: P90X Hajra!!!

2013. júl. 10. 12:43
 17/34 anonim ***** válasza:
64%

14-es vagyok.

Ki mondta,hogy én koplalok?És nem eszem finomabbnál finomabb dolgokat?Dehogyis nem!

2013. júl. 10. 12:46
 18/34 anonim ***** válasza:
88%

A kérdező két hónapja szült nem öt...

Az sem mindegy milyen idős valaki.

Ha 35-36 évesen szültél vagy afelett akkor nagyon valószínű, hogy maradni fog a megnyúlt bőr...

Nekem például megmaradt, a súlyom annyi mint régebben (51 a 160 centihez)csak a csípőm maradt szélesebb és lóg a hasamon a bőr. Egy éve szültem, ergo ez már nem fog visszamenni.

2013. júl. 10. 13:05
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Mari vagyok, 42 éve szültem, de azóta is Calgont használok és a férjem vízvezeték szerelő barátja borzasztó büszke rám, hogy ennyi idősen is ilyen a mosógépem fűtőszála.
2013. júl. 10. 13:36
 20/34 anonim ***** válasza:
75%

ez alkat, öröklődés kérdése. ráadásul a természet azért alkotta meg a husis anyákat, hogy legyen erejük a gyerkőcökhöz.

kedves 46kilós édesanya, kíváncsi leszek, hogy fogod majd cipelni a tizenöt-húsz kilós csemetédet jópár hónap múlva. hogy lesz energiád, miből lesz energiád? főleg, ha a rengeteg mozgástól mégjobban fogyni fogsz... nem véletlenül marad némi felesleg a fiatal édesanyákon szülés után. egy botsáskának nincs ereje cipelni a porontyokat. saját tapasztalat! (44 kiló vagyok, 160 centi, sportos, de a barátnőm 22 kilós kisfia a mindennapi 'edzés' ellenére is kihívás!:D)

kedves kérdező! 15 kiló nem a világ vége. pici poci nem a világ vége, sőt! 'asszonyosodik' az alkatod, nem vagy már tinilány :) de ebben ez a szép. látatlanban megmondom, hogy biztosan GYÖNYÖRŰ VAGY!! és a férjed is biztosan gyönyörűnek lát!! rendezd el magad belül, fejben! millió puszi és soksok boldogságot!

2013. júl. 10. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!