Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Elköltöznél az...

Férfiak! Elköltöznél az édesanyádtól 28 évesen, ha az nem dolgozna és nem tudná magát és a lakást eltartani?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van a párom 28 éves.Az édesanyjával lakik aki házsártosabb,mint bárki ezen a világon.

28 éves és nem akar elköltözni,mert nem akarja az anyját magára hagyni.Most jelenleg dolgozik az édesanyja( ott lakom félig-meddig én is) de már nem nagyon bírja és ott kell hagynia.

1 szobás a lakás+galéria,ahol mi alszunk.

Megszabja az életünket,hova menjünk és mikor,mit csináljunk,mennyi pénzt költsünk...mindenbe bele köt,addig vagyok jó neki amíg kiszolgálom és mindent megcsinálok helyette,holott csak este vagyok ott,míg a párommal alszok. Folyamatosan össze veszünk brutális módon párom tudja,hogy nekem van igazam ezt nekem és az édesanyjának is megmondja,de még sem akarja otthagyni és elköltözni albérlet.

Mielőtt megkérdeznétek én tanulok és 7végén dolgozok rendesen,így van némi keresetem+ kapom a családimat és az árvaságimat.

Azt még hozzá kell tennem,hogy anyós jelöltnek van egy pasija,akit évekig a párom tartott el,mert a férfi szenvedély beteg volt és eljátszotta a pénzét.A férfi hol ott van,hol nem, anyós jelöltnek egy forintot nem fizet,semmit...ha egy kenyér nincs 100 forintot nem adna neki,bármit megtehet,de ha én nem főzök egy nap,vagy 2 tányér nincs elmosogatva akkor napokig fújog...

Úgy érzem,hogy ennek a kapcsolatnak abszolút nincs jövője és feleslegesen pazarlom a fiatal éveimet,mert soha nem lesz saját életünk :(

Mi a véleményetek? Önző lennék,mert a saját életemet akarom élni a szerelmemmel?? Pazarlom az időmet ugye?

2013. júl. 10. 09:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
szerintem csak keresi a kifogásokat hogy miért nem akar elköltözni...ha lesz szakmád jövőre még az is benne van a pakliba hogy lehet csak plusz egy év múlva találsz munkát..akkor ha meg lesz a meló..jön azzal a szöveggel hogy jaj várjunk még egy fél évet hát ha kirúgnak..utána jaj most erre kell a pénz..utána jaj arra kell a pénz...nem akarlak megbántani de ő nem valószínű hogy el fog veled költözni...lehet utánad nem is találna másik csajt aki elnézné ezeket :D
2013. júl. 10. 16:34
 32/35 anonim ***** válasza:
Igen, csak te kérdező nem ragaszkodsz anyukádhoz, mert nem szereted, a barátod meg kötődik a sajátjához. Ezt is vedd figyelembe. A nők könnyen lemondanak bármilyen kapcsoaltukról (kivéve gyerek).
2013. júl. 10. 17:25
 33/35 A kérdező kommentje:

De ragaszkodom a családomhoz,de felnőttem és élném a saját életemet.

Nem tudom már melyik válaszoló írta,de abban biztos vagyok,hogy utána egyetlen egy nő sem tűrne ezeket el. A volt barátnői fel sem jártak az anyjához,és jó ha 2 hónapba egyszer beszéltek vele.

Azon gondolkozom,hogy még kivárom ezt az 1 évet,olyan szakmát tanulok amit sokan keresnek,valamennyit csak tudok majd vele keresni egy hónapba.DE az anyuka kijelentette,hogy ő biztos abban,hogy a fia nem fog vele elköltözni soha.

pazaroljak el az életemből még 1 évet?? Igaz a kapcsolatunk sem stabil... talán az lenne ha külön élnénk.... reménykedek benne h lassan bele fásulok és lesz erőm lépni.

2013. júl. 11. 16:33
 34/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, elég egybehangzóak a válaszok: így nem lehet élni.. Lépjél, késlekedés nélkül.

"talán az lenne ha külön élnénk"

-igen ez a tűzpróbája lesz a kapcsolatnak. Hiszen ez senkinek sem jó... egymás nyakában élni.. A férfiak hajlamosak az elkényelmesedésre, de ha éles helyzet elé állítják őket: megértik, dönteni kell - és általában nem a kényelmesebb állapot, ami jó, bár úgy tűnik.. de a malacnak boldogság a posványban hengergőzni- embernek az igaz utat kell keresni és járni- ami sokszor kényelmetlen és nehéz..

"Láttam a boldogságot én,

lágy volt, szőke és másfél mázsa.

Az udvar szigorú gyöpén

imbolygott göndör mosolygása.

Ledőlt a puha, langy tócsába,

hunyorgott, röffent még felém -

ma is látom, mily tétovázva

babrált pihéi közt a fény."

(József Attila/Eszmélet)

2013. júl. 12. 10:28
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha van időd, nyugodtan pazarold!
2013. júl. 12. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!